Illustrasjonsfoto: Høyt & Lavt/Nils Erik Bjørholt

Ny driver av klatreparken Høyt & Lavt i Hemsedal

Trysilguidene AS tar over driften av Høyt & Lavt-klatreparken i Hemsedal fra 1. juni 2021.

Trysilguidene driver i dag Høyt & Lavt klatrepark i Trysil, og har drevet med opplevelsesturisme siden 1992. Trysilguidene har ca. 170 ansatte på sin lønningsliste. Vinterstid driver de skiskole i Trysil med over 25 000 skiskoleelever. På sommeren driver de med rafting, juving og sykkelguiding og instruksjon.

Eies av Bruøyne AS

Richard Taraldsen. (Foto: Destinasjon Hemsedal)

Destinasjon Hemsedal ønsker de nye driverne velkommen til dalen.

– Trysilguidene har meget god erfaring med å drifte klatrepark, og vi gleder oss til de kommer til Hemsedal. De har til stadighet vist til gode besøkstall, og sommeren 2020 hadde de over 13 000 besøkende i Trysil sin park, sier daglig leder for Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen.

Parken eies i dag av Bruøyne AS. Styreleder i Bruøyne AS, Jan-Fredrik Larsen, er glad for at vi klarte å lande en avtale med Trysilguidene.

– De har bred erfaring med å drifte klatrepark, og ikke minst erfaring med ulike sommer- og vinteraktiviteter. Vi håper og tror at de vil tilføye parken det lille ekstra, sier han.

Bygd erfaring i Trysil

Daglig leder for Trysilguidene, Eva Ruder Thorén. (Foto: Jonas Hasselgren)

– Vi tok kontakt med driverne i Hemsedal tidlig i høst da Hemsedal Fjellsport annonserte at de ikke ønsket å drive videre. Vi så da at dette er en virksomhet som vi har bygget oss mye god erfaring med i Trysil. Slik sett så vi oss godt kvalifiserte for å drifte og utvikle denne parken videre, sier daglig leder for Trysilguidene, Eva Ruder Thorén, og fortsetter.

– Hemsedal er en destinasjon som er under utvikling, og nå spesielt på sommeren. Vi kjenner jo også Skistar veldig godt, da Skistar også er deleier i Trysilguidene, og Hemsedal er en søsterdestinasjon med mange likheter. Det er mye som skjer både i Trysil og Hemsedal på sommeren. Vi så derfor dette som en strategisk satsing for oss. Vi kommer til å nytte oss av lokal arbeidskraft i Hemsedal og ser frem til å samarbeide med alle aktører i Hemsedal. Trysilguidene kommer nå til å bli medlem i Hemsedal Turisttrafikklag (Hemsedal sitt destinasjonsselskap) frem til ett datterselskap er dannet. Det vil naturlig overtar medlemskapet. Det er viktig for oss å kunne være en del av det store felleskap, sier Eva Ruder Thorén.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS