Eirik Sevaldsen, Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang satser stort i Bjørvika, og skal ansette mellom 30 og 40 nye ansatte for å drive deres nye spisested, som åpner til neste år. (Foto: Katrine Lunke/Apeland)
Eirik Sevaldsen, Øyvind Lofthus og Emmanuel Rang satser stort i Bjørvika, og skal ansette mellom 30 og 40 nye ansatte for å drive deres nye spisested, som åpner til neste år. (Foto: Katrine Lunke/Apeland)

Fra bakeri – til pizzeria – til brasseri og restaurant

Bakeri- og restaurant-gründere satser stort, og lanserer et helt nytt konsept i det nye Clemenskvartalet i Bjørvika i Oslo. Det nye spisestedet starter dagen som bakeri, blir til pizzeria på dagen, mens det på kvelden blir restaurant, brasseri og bar.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS