Supporter-gjengen i 2017 som var klare for å heie på det norske kokkelandslaget. Nå inviteres nok en gang lærlinger med på tur. (Foto: Sjo og Floyd)

Som lærling kan du bli med Asko til kokke-OL

Er du lærling og vil være med Asko Servering til kokke-OL i Stuttgart i februar 2020? Les mer om muligheten til å bli med her.

Publisert
Lærlingene ser juniorkokkelandslaget i aksjon under konkurransen i Luxembourg sist. I midten Runa Kvendseth, og til høyre nybakt vinner av Årets unge kokk, Aleksander L. Vartdal. (Foto: Sjo og Floyd)

Asko Servering reiser til IKA Culinary Olympics 15-19.februar 2020 i Stuttgart for å heie frem det norske kokkelandslaget, og inviterer samtidig interesserte lærlinger til å bli med på turen.

– Også denne gang vil vi invitere med oss 20 lærlinger på turen, forteller Tore Trangmyr (markedssjef verdiøkende tjenester) og Nina Borgen (markedssjef kommunikasjon og marketing) i Asko Servering.

Noen av lærlingene som var med på tur til Luxembourg i 2017. (Foto: Sjo & Floyd)

Noe for deg?

– Vi på jakt etter søknader fra lærlinger som brenner for faget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon. I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at vi skal velge deg. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett formelt krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 15. februar 2020.

Tore Trangmyr (bildet) og Nina Borgen vil ha med seg lærevillige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart i februar 2020. (Arkivfoto: Morten Holt)

Vi tar også imot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som har lærlinger, og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur, fortsetter Trangmyr og Borgen.

Opplevelser

– Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til VM fikk vi blant annet med oss et besøk hos en vinprodusent, og vi fikk smake på juniorlandslagets konkurransemeny – for å nevne noe. For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet lærlingene imellom. Det ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som er viktige for lærlingene, forteller de to.

Søknadsfrist

Asko Servering er opptatt av rekruttering til kokke-yrket, og er sponsorer til både NKL og kokkelandslaget. Asko Servering er også aktivt med i stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag.

– Vi mener også det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart, sier Trangmyr og Borgen.

Søknaden sendes til askoservering@asko.no innen 1. november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS