Angelo Po lanserer ny storkjøkkenlinje

Angelo Po lanserer en ny storkjøkkenlinje – ICON 9000. Den representerer et helt nytt «alt-i-ett»-design for modulkjøkken med fokus på plass, ergonomi, miljø og funksjonalitet, melder Foodtech.no.

Publisert

«Gjennom sine multifunksjonelle elementer og moduler sikres optimalt bruk av arealet. Siden du har alt innen rekkevidde sparer du tid og kan jobbe mer effektivt. Overhyllene har lysdioder for perfekt belysning av benken, strømuttak og vannkran», heter det i en pressemelding.

Bedre miljø for kokken – håndtak med luftstrøm

ICON 9000 er utstyrt med det innovative Chef Comfort-Pro-systemet. Chef Comfort-Pro er håndtak med luftstrøm som gir kokken et mer behagelig arbeidsmiljø, varmen fra kjøkkenlinjen reduseres med 40 prosent.

Håndtaket er justerbart for å lede luftstrømmen etter behov, og har tre hastighetsinnstillinger, heter det videre.

Nanoteknologi, rengjøring og energi

Grillens overflate med nanoteknologi forenkler fettavrenningen, noe som fører til et godt stekeresultat, samt enklere rengjøring.

«I tillegg bringer Easy-Wash-funksjonen temperaturen på kokeoverflaten til 75 grader C, noe som tillater rengjøring med svært lite vann og vaskemiddel, og gjør den 25 prosent raskere å rengjøre. Sammenlignet med tidligere modeller er strømforbruket redusert med 20 prosent», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS