Teamet på Hotel F6 er klare for en hektisk vår og høst.

Finsk hotell i Nordic Hotels & Resorts

Nylig åpnet det første finske medlemshotellet i Nordic Hotels & Resorts, Hotel F6 i Helsinki, dørene.

Publisert
Resepsjonister på det nye hotellet i Helsinki.

Allerede i første åpningsuke var hotellet fullbooket, noe som tyder på at Helsinki virkelig er klare for et nytt hotell av denne sorten.

I sentrum av den finske hovedstaden

– Nordic Hotels & Resorts er svært spente på hvordan det blir å ha et hotelltilbud til sine gjester som ønsker å utforske Finland, og har stor tro på at vi har en spennende tid foran oss, sier Trond Bastiansen i Nordic Hotels & Resorts.

Hotel F6 i Helsinki.

Hotel F6 blir et eksklusivt botiquehotell i hjertet av Helsinki. Med kun 66 rom får man en intim opplevelse der hver enkelt gjest blir tatt godt vare på. Rommene er skapt med gjennomtenkte materialvalg, vakre og komfortable møbler i dype, behagelige farger. Hotellet er designet av Jaakko Puro, heter det i en pressemelding.

Frokosten er viktig

– I tillegg til sentral beliggenhet og utsøkt interiør skal hotellet utmerke seg med to viktige spesialiteter, bar og frokost. Bar Runar blir hotellets samlingspunkt og har fått sitt navn etter hotellets maskot, en sjarmerende og livlig boston terrier. De to bartendere, Jun Kondo og Turo Kotajärvi, er håndplukket for å skape Helsinkis nye ”place to be” for hippe finner, forteller hotelldirektør Roni Saari.

Riktige råvarer, innovative cocktails skapt med godt håndverk i et avslappet men kult miljø, blir barens kjennetegn. Dette skal tiltrekke et lokalt publikum som sammen med gjestene vil skape en pulserende samlingspunkt med god stemning. Frokosten du får servert dagen derpå skal være en lokal opplevelse med økologiske råvarer av høy kvalitet. Den prepareres i et åpent kjøkken av en finsk kokk som skal gi deg følelsen av å sitte hjemme hos en god venn som lekende lett kaster sammen et fantastisk godt måltid, heter det i pressemeldingen.

 

Nordic Hotels & Resorts samler unike hotellvaremerker under en paraply.

Per juni 2016 er det totalt 21 drifts- og medlemshoteller kjeden, som har tett tilknytning til Nordic Choice Hotels.

Felles for alle hotellene er at de tilbyr gjesten nye, ekstraordinære hotellopplevelser.

Eksempler på norske hoteller i kjeden er The Thief og Hotel Christiania Teater.

Powered by Labrador CMS