Lanserer daddelchutney

Chutney betyr mos eller puré laget av frukt og grønnsaker og er meget kjent innen indisk kjøkken. Nå er lanserer Masalamagic og Niru Kumra «Nirus Daddel chutney».

Publisert

Daddel-chutney er egnet tilbehør til indiske retter, men også nydelig til ost, grillmat, grønnsaker, tapas, kjøtt, fisk og ris.

Niru Kumra har laget en spesiell kombinasjon med dadler og tamarind for å balansere det søte med det syrlige. Hun har deretter tilsatt krydder, som gir chutneyen en spennende sammensetning.

«Daddel-chutney passer til brie/camembert og andre modne oster. Masalamagics chutneyer piffer opp kalde og varme måltider, og passer spesielt godt til papadam. Produktet har en naturlig lang holdbarhet fordi chili og eddik har en konserverende effekt. 1-2 ts er nok per porsjon. Prøv som marinade til sjømat, kylling og kjøtt eller bland med rømme som dressing», heter det i en pressemelding.

Som resten av matserien til Masalamagic, er denne gluten- og laktosefri uten noen kunstige tilsetninger eller konserveringsmidler. Serien laget på Niru Kumras oppskrift i India, og tilgjengelig i utvalgte dagligvareforretninger i Norge.

Les også: Niru Kumra med ny kokebok

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS