Foto: Fazer Food Services

Fazer serverer kunststudenter i Bergen

15. august åpnet Bergens første Snøhetta-bygg, Fakultetet for kunst, musikk og design (KMD), der Fazer Food Services står for serveringen.

Publisert

Siden 2005 har arbeidet med Bergens første Snøhetta-bygg pågått, og våren 2017 sto det klart. Fakultet for Kunst, design og musikk ved Universitetet i Bergen har vært svært opptatt av å finne rett drifter for spisestedet i bygget som de ønsket at skulle være unikt, og ha særpreg. Restauranten skal være et samlingspunkt både for fakultetsledere, elever og øvrig publikum.

– I konkurranse med 6-7 andre konkurrerende aktører, falt valget på Fazer Food Services. Dette på bakgrunn av Fazer sin løsning i forbindelse med ombygning og prosjekt, samt vårt konsept som er skreddersydd for bygget, gjestene og området Møllendal i Bergen. Det skal kun finnes en kafe Munck, sier regionssjef for Fazer i Hordaland, Kjartan Tofting, i en pressemelding.

– Vårt mål er å skape nærhet til studentene, og ivareta deres ønsker og behov for sunn og god mat. Med korte beslutningslinjer og lokal forankring, fleksibilitet og høy kompetanse ønsker vi å skape et levende miljø. Fazer vil tilby et serveringstilbud som er attraktivt, tilgjengelig og som er et sunt lyspunkt i hverdagen for alle gjester i kafeen», sier salgssjef for Fazer i Hordaland, Benedikte Rasmussen.

Les også: Fazer med nye personalkantiner

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS