Anders Kjekstad er ny sjef for Miele i Norge. (Foto: Miele)
Anders Kjekstad er ny sjef for Miele i Norge. (Foto: Miele)

Ny Miele-sjef i Norge

Anders Kjekstad er ny norgessjef for Miele fra august 2017. Kjekstad, som kommer fra stillingen som administrerende direktør i Unilever Norge, har tatt over lederrollen etter Dag Steenfeldt-Foss, som har ledet selskapet i Norge siden 2000.

Publisert

Miele er leverandør av hvitevarer, og har opplevd en sammenhengende vekst i det norske markedet gjennom mange år. For tiden er det på verdensbasis bare sveitsere, østerrikere og luxembourgere som handler flere Miele-produkter per innbygger enn nordmenn.

Øverst på ønskelisten

Nå har Anders Kjekstad (45) tatt over etter Dag Steenfeldt-Foss, som ledet selskapet i 17 år. Kjekstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Unilever Norge og har tidligere hatt ulike lederstillinger i Mondelez International (tidligere Kraft Foods/Freia). Han er utdannet siviløkonom fra BI.

– Miele har en svært sterk organisasjon med dyktige ansatte som over mange år har skapt sterke relasjoner til både forhandlere og konsumenter. Jeg er ydmyk og stolt av å få lede et selskap som har vært tilstede i Norge i 48 år med kompromissløs kvalitetssatsing i alle ledd og bransjens klart sterkeste merkevare, sier Anders Kjekstad i en pressemelding.

Gode kundeopplevelser

«Miele har en sterk tilstedeværelse i det norske markedet for å skape de gode kundeopplevelsene. I Norge har Miele 130 ansatte, hvorav 36 serviceteknikere, og egeneid hovedkontor på Nesbru. Bygget består av kontorer, serviceverksted og reservedelslager, i tillegg til et stort showroom for publikum og forhandlere. Miele omsatte i 2016 for 714 millioner kroner i Norge», heter det i pressemeldingen.

– En viktig oppgave blir å fortsette å skape de beste kundeopplevelsene i alle ledd. Dette er et nøkkelelement for merkevareposisjonen. Som et «premium brand» stiller kundene høye krav til oss, sier Kjekstad.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Miele

* Miele ble etablert i 1899 av Carl Miele og Reinhard Zinkann og er fortsatt eid av de samme familiene.

* Miele-konsernet har rundt 19 500 ansatte og omsatte for 3,93 milliarder euro i fiskalåret 2016/17, en vekst på 5,9 prosent fra året før.

* Miele har samme firmafilosofi (Immer Besser – Alltid bedre) som ved etableringen for 118 år siden.

* Les mer på Miele.no

Powered by Labrador CMS