
Disse kan bli Årets matgledebedrift 2018
Årets Matgledebedrift har blitt arrangert i flere år. Nå har juryen valgt ut semifinalistene til 2018-kåringen. Blant dem finner vi blant annet hoteller, et sykehus, kanrtiner og restauranter. Trondheim har hele fire semifinalister.

Dette er de 12 semifinalistene
* Nofima, Ås

* Sykehuset Telemark, Skien
* Thon Hotel Nordlys, Bodø
* Læringsverkstedet Hammersborg barnehage AS, Trondheim
* Flesbergtunet Bo- og Servicesenter, Lampeland
* De 3 stuer avd. 121 Trondheim innovasjonssenter, Trondheim
* Fazer Food Services AS avd. Price Waterhouse, Oslo
* Akrobaten Barnehage AS, Stadsbygd
* Toma Facility Services AS avd 3678, Badehusgaten 37, Stavanger
* Spise Sammen Odontologen, Studentsamskipnaden på Vestlandet, Bergen
* To Rom og Kjøkken, Trondheim
* Scandic Nidelven, Trondheim
Les også: Solborg Bo- og aktivitetssenter er Årets Matgledebedrift 2017
«Vinneren kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede», heter det på Tinehandel.no.
Vinneren kåres 25. oktober
Kåring av vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 foregår på Ostens Dag i Oslo torsdag 25. oktober, og i den forbindelse inviteres finalistene til arrangementet.
Vinneren av Årets Matgledebedrift 2018 får tur til Bocuse d’Or Lyon for to personer i januar 2019. Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og konditoransvarlig Bernhard Azinger fra Tine Partner.
Juryen
Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner Bocuse d'Or 2015, mesterkokk Ørjan Johannessen, og følgende fra Tine Partner: sjef kundeutvikling Kenneth Myklebust, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen, og kundeprogramansvarlig Brita Unnerud.