God sommer for Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence i Sandnes har hatt en langt bedre sommer enn forespeilet. Både tilreisende og lokalbefolkning har benyttet seg av sentrumshotellet i mye større grad enn forventet.

Publisert

Stor aktivitet i Sandnes sentrum og økning i antall familier som reiser til Sandnes kan være grunnen til økningen.

Ringvirkninger

Quality Hotel Residence har doblet antallet boende gjester sammenlignet med juli i 2018 og leverte høyeste beleggsprosent på flere år. Med tanke på at både Blinkfesitvalen og EM i friidrett havnet i august måned, gir dette positive ringvirkninger for Sandnes.

– Dette er tall vi er stolte av å legge frem. Vi ser en tydelig endring i markedet og merker at familiesegmentet er økende, samtidig som det er stor aktivitet i regionen. Vi hadde ikke tatt høyde for dette da vi la kabalen før sommeren, så jeg har har svettet litt ekstra i sommer, og det er akkurat sånn det skal være, sier hotelldirektør på Quality Hotel Residence, Michael Holm.

«Nabofrokost»

Quality Hotel Residence jobber aktivt med å kaste lys over Sandnes, og oppfordrer alle til å bruke byen i større grad. I løpet av 2019 har Quality Hotel Residence i høytider og ferieperioder invitert sandnesgaukene inn på «Nabofrokost», et konsept hvor lokalbefolkningen inviteres inn på rimelig hotellfrokost for en prat og en mer urban tilnærming til byen:

– Siden vi startet med «Nabofrokost» har nærmere 500 lokale sandnesgauker vært innom på nystekte lapper og eggerøre, og vi ser at tilbudet blir stadig mer populært. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Quality Hotel Residence til samlingspunktet i Sandnes og gleder oss til en spennende høst med mye forskjellig på menyen, sier Holm.

Med en rekke arrangementer og konsepter på trappene, ser aktivitetsnivået ut til å holde koken utover høsten. Vegan Weekend, 100-ugå og Julelunsj for til inntekt for Byprestene, er noen av de store arrangementene på Quality Hotel Residence denne høsten.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS