X Meeting Point på Hellerudsletta. (Foto: Astrid Waller)
X Meeting Point på Hellerudsletta. (Foto: Astrid Waller)

Sikret driften for X Meeting Point på Hellerudsletta

Norlandia Hotel Group og HEAS er enige om samarbeid om drift av X Meeting Point. Samarbeidet er kommet i stand ved at Norlandia Hotel Group AS og Hellerudsletta Eiendom AS, sammen har stiftet et selskap som skal drifte X Meeting Point videre.

Publisert

«X Meeting Point er et konferanse-, messe- og eventsenter med beliggenhet midt mellom Oslo og Gardermoen. Her ligger forholdene til rette for å skape unike skreddersydde opplevelser til alle typer arrangementer. X Meeting Point har som hovedformål å være en arena der inspirasjon skal spire og kunnskap deles være seg om du inviterer til fest, konferanse, messer eller event. Styrken ligger i å levere innenfor trygge rammer med en X-faktor», heter det i en pressemelding.

– Bygge for fremtiden og sikre videre drift

Morten A. Kahrs. (Foto: Norlandia Hotel Group)
Morten A. Kahrs. (Foto: Norlandia Hotel Group)

– Vi ser frem til å samarbeide og videreutvikle X Meeting Point som den naturlige møteplassen for konferanser, eventer og messer i Oslo regionen. Vi skal bygge videre på det fantastiske grunnlaget som senterets dyktige medarbeidere allerede har lagt, sier en svært fornøyd administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

– Tanken bak samarbeidet er å optimere resultatet gjennom kombinasjonen av lokalt drift, en aktiv eiendomsutvikler og en profesjonell reiselivsaktør. Vi skal bygge for fremtiden og sikre videre drift. Selv om det har vært en utfordrende tid for bransjen, er det viktig å se nye muligheter, konsolidere og skape nye samarbeidsformer, fortsetter Kahrs.

– På vår side skal vi ha søkelys på videre utvikling av eiendommen som har stort potensial for vekst og kompletterende virksomhet. Det er allerede flere spennende planer med selskaper som kan utvikle og styrke X universet på Hellerudsletta ytterligere, sier Andreas Tronstad, styreleder i Hellerudsletta Eiendom.

– Utallige muligheter

Administrerende direktør for X Meeting Point, Gyrid Eggen. (Foto: X Meeting Point)
Administrerende direktør for X Meeting Point, Gyrid Eggen. (Foto: X Meeting Point)

Administrerende direktør Gyrid Eggen, som har vært med siden åpningen i august 2017, skal med sin entusiasme og engasjement lede driften videre sammen med sitt dyktige og erfarne team.

– Det er veldig spennende å få være med å utvikle X Meeting Point videre, og bygge på de gode erfaringene vi har gjort oss gjennom de tre siste årene. Med de fantastiske fasilitetene senteret innehar finnes det utallige muligheter. Vi er uten tvil et opplevelsesunivers, og vi skal fortsette å levere på kvalitet, fleksibilitet og service. Det er viktig for oss å ha et nært og kreativt samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnerne. Vi skal gi kundene verdi for pengene, vi skal utfordre, tenke lokalt og nasjonalt, stort og smått, sier Gyrid Eggen.

Hellerudsletta Drift AS

Hellerudsletta Eiendom AS og Norlandia Hotel Group AS skal via selskapet Hellerudsletta Drift AS drifte X Meeting Point videre.

– Vi er veldig glade for denne løsningen i det som har vært en utfordrende tid for oss og vår bransje generelt. Vi har stor tro på at denne kombinasjonen er det som skal til for at vi får utviklet eiendommen ytterligere. Samtidig ligger det en trygghet i at det driftsoperasjonelle er sikret for fremtiden, sier Morten A. Kahrs.

Allerede 13. august starter senteret opp med den første messen, etterfulgt av både små og store arrangementer i tiden fremover. Høstens nyhet er en Black Box på 1700 kvadratmeter, som er etablert i Hall 1. Alle kunder som har en reservasjon ved X Meeting Point kan nå være helt trygge på at driften fortsetter som normalt, og vi gleder oss til å åpne dørene etter en vanskelig tid.

X Meeting Point

Meeting Point er et konferanse- og eventsenter mellom hovedstaden og hovedflyplassen, like ved E6. Flybussen har eget stopp rett utenfor inngangspartiet. Med bil kjører du fra Oslo på et kvarter og kan parkere trygt på Østlandets nest største parkeringsområde med sine 4500 P-plasser.

Med utearealer på størrelse med 35 fotballbaner, et kurs- og konferansesenter, store event- og messehaller, og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X et sømløst univers som skapt for opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker.

Som gjest på X beveger du deg mellom fire kosmos med hver sin unike atmosfære og overraskende design som stimulerer til innovasjon, kulturbygging og samhandling.

X er store og små scener for sansing. Vi skaper unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser.

Hellerudsletta Eiendom

Hellerudsletta Eiendom AS eier og utvikler den 350 000 kvadratmeter store tomten på Hellerudsletta. Det er gjort store investeringer i messe, kongress og konferansesenter de siste årene. Eiendommen består av totalt ca 37 000 kvm bygningsmasse i tillegg til å huse Norsk Hyttesenter med sine 30 utstillingshytter og inspirasjonssenter. Det er store planer for videreutvikling av eiendommen.

Norlandia Hotel Group

Norlandia Hotel Group AS sin kjernevirksomhet er hotelldrift, samt prosjektering og utvikling av nye og eksisterende hoteller. Selskapet har en hotellportefølje på 27 hoteller i Norge og Sverige. Med sin multibranding-strategi er konsernet i dag en kjent aktør i den nordiske hotellbransjen. Selskapet ledes av Morten A. Kahrs og inngår som en del av Adolfsen Gruppen. Det er brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen som står bak Adolfsen Gruppen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS