Nå starter rekrutteringen av SkiStars sesongmedarbeidere.
Nå starter rekrutteringen av SkiStars sesongmedarbeidere.

Nå starter rekrutteringen av SkiStars sesongmedarbeidere

Mandag 15. august starter arbeidet med å rekruttere nærmere 2500 sesongmedarbeidere til SkiStars destinasjoner. Om lag 600 personer skal arbeide i Trysil og Hemsedal.

En sesongjobb på fjellet er for mange det første møte med arbeidslivet.
En sesongjobb på fjellet er for mange det første møte med arbeidslivet.

 En sesongjobb på fjellet er for mange det første møte med arbeidslivet. Nå starter rekrutteringen av nye og tilbakevendende sesongmedarbeidere til SkiStars seks destinasjoner. Rekrutteringen pågår fra 15. august til 15. september og søknadene sendes via Skistar.com.

 – Vi er stolte over å skape jobbmuligheter og er en av Skandinavias største arbeidsgivere for unge. For mange er en sesongjobb hos oss starten på arbeidskarrieren, og mange kommer igjen og jobber flere sesonger, sier destinasjonssjef for SkiStar Trysil, Gudrun Sanaker Lohne.

Utenlandsk pågang

At andelen utenlandske gjester øker, skyldes nok blant annet valutaen og at de får mer for pengene.
At andelen utenlandske gjester øker, skyldes blant annet valutaen, og at de får mer for pengene.

Å kjøre på ski sammen med venner og familie har i årtier vært prioritert og verdsatt av mange.

Ifølge SkiStars statistikk for vintersesongen 2023/24 er interessen for skiferie i den skandinaviske fjellverdenen fortsatt sterk – spesielt i Trysil og Hemsedal. En stor del av økningen skyldes flere utenlandske gjester.

Positive bookingtall

– Sensommeren og høsten nærmer seg, og det er mange som nå bestiller sin neste skiferie. At interessen for skiferie er stor og at så mange velger en av våre destinasjoner, er veldig gledelig. Økningen i antall utenlandske gjester er nærmest eksplosjonsartet. Tross den økonomiske situasjonen i verden, er bookingtallene fortsatt positive og på samme nivå som i vår seneste delårsrapport fra juni, sier konsernsjef i SkiStar AB, Stefan Sjöstrand.

Mer for pengene på grunn av kronekursen

Vinterferien, jul og nyttår er de mest populære ukene. Her går bestillingene unna og vil du ha en prisgunstig pakke med bra overnatting og SkiPass gjelder det å passe på nå. Da kan du også utnytte en bestill tidlig-rabatt. Verdt å merke seg er at jul- og nyttårsperioden i år har en gunstigere kalender med flere fridager enn i fjor. 

– At andelen utenlandske gjester øker, skyldes nok blant annet valutaen og at de får mer for pengene. Samtidig håper vi så klart at gjestene lokkes av våre fine fjellmiljøer og alle de minnerike fjellopplevelsene vi kan tilby hele familien, sier destinasjonssjef for SkiStar Hemsedal, Andreas Smith-Erichsen.

Av utenlandske gjester er andelen økende først og fremst fra Danmark, Tyskland, Storbritannia og Nederland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS