Marthe Hiorth under testen i kantinen hos Deloittes lokaler i Bjørvika i Oslo. (Foto: Coor)
Marthe Hiorth under testen i kantinen hos Deloittes lokaler i Bjørvika i Oslo. (Foto: Coor)

Kantinerevolusjon skal endre nordmenns matvaner

I revisjon- og rådgivningsselskapet Deloittes lokaler i Bjørvika i Oslo spiser drøye 350 ansatte lunsj hver dag. Denne torsdagen i mai skal de være forsøkskaniner for Food (R)evolution-prosjektet, i en første testrunde av bærekraftig og nyutviklet kantinemat.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS