Kjøkkenet hos restaurant Asia på Aker brygge.
Kjøkkenet hos restaurant Asia på Aker brygge.

Bærekraftig mat har gitt flere bestillinger

Bedre matkvalitet, flere forretningskunder og økt lønnsomhet. Det er resultatet for restaurant Asia på Aker brygge etter at de bestemte seg for å gjøre menyen bærekraftig. Stadig flere aktører i matbransjen får nå øynene opp for at bærekraft lønner seg – på flere måter.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS