Hakon Bragi Valgeirsson (daglig leder og kjøkkensjef), Arne Marius Haugen (bryggerisjef), Silje Eggen og Jørund Eggen. (Foto: Innovasjon Norge)
Hakon Bragi Valgeirsson (daglig leder og kjøkkensjef), Arne Marius Haugen (bryggerisjef), Silje Eggen og Jørund Eggen. (Foto: Innovasjon Norge)

Gård med eget bryggeri og frossenpizza vinner pris

Fæby Bryggeri AS har vunnet Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Trøndelag. Pandemien førte til flere gode idéer som nå er blitt realitet og skaper arbeidsplasser.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS