Aleksander Ragnem er ansatt som nordisk salgsdirektør i Belvar.  (Foto: Belvar)
Aleksander Ragnem er ansatt som nordisk salgsdirektør i Belvar. (Foto: Belvar)

Skal styre salget for First-hotellene

Aleksander Ragnem er ansatt som nordisk salgsdirektør i Belvar. Det betyr at han får salgsansvaret for alle First-hotellene, samt Moxy Oslo X.

Publisert

– Det er fantastisk å komme inn i en fremoverlent organisasjon med store ambisjoner. Belvar har vært og er i en formidabel vekst, og det er essensielt å utvikle salgsavdelingen gjennom god kommunikasjon, tydelige tilbakemeldinger og klare forventninger. Da sikrer vi at alle har de riktige prioriteringene og går mot det samme målet, sier Ragnem i en pressemelding.

Tidligere i år ble Karsten Møgster ansatt som ny salgsleder for vestlandshotellene til selskapet, mens Peter Mikkelsen ble ansatt for å lede salget til Belvars danske hotell.

Må være tydeligere

For et år siden ble selskapene Tribe Hotels og First Hotels fusjonert inn i hotelloperatøren Belvar. Arbeidet med å optimalisere organisasjonen pågår for fullt, og nå er Ragnem hentet inn for å lede salget i de nordiske landene.

Hotellbransjen har gått gjennom en betydelig endring de siste årene, ikke minst på distribusjonssiden. Dette medfører økt fokus på salg gjennom egne kanaler – og særlig mot bedriftsmarkedet.

– Vi må sikre en god balanse mellom OTA-ene og eget salg. Det er viktig at vi er tydelige med bedriftskunder at deres foretrukne booking-kanal er våre sider og tydeliggjøre fordelene dette medfører for kunden, sier Ragnem.

Satser på videre vekst i Norden

Belvar ønsker en videre vekst i de nordiske landene og dette setter krav til både organisasjonen og strategiarbeidet.

– For å nå våre ambisiøse mål må vi legge en offensiv salgsstrategi samt ta markedsandeler gjennom gode salgsprosesser. Dessuten må vi samle og engasjere alle kollegaer; det er nemlig en fantastisk energi som forløses når alle arbeider mot et felles mål, sier Ragnem.

Anne Laeremans, europeisk salgsdirektør i Belvar, mener Ragnem har alle forutsetningene for å lykkes i hotellbransjen.

– Ragnem har stor kunnskap om salg og ledelse. Han er innovativ når det kommer til salgsprosesser og utvikling av salgsteamene. Dette vil vi dra stor nytte av i tiden som kommer, og jeg er svært fornøyd med å ønske Ragnem velkommen til Belvar, uttaler Laeremans i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Belvar

Etablert: 2018

Hovedkontor: Oslo og Amsterdam

Hoteller i porteføljen: 74

Etablert i 13 land

Drifter hoteller under varemerkene: First Hotels, Moxy Hotels og Courtyard by Marriott

Eier restaurantkonseptene Gård og Louises Fiskebar, samt møte- og konferansekonseptet X Meeting Point.

Powered by Labrador CMS