Bent Stiansen inviterer til matkurs. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Bli kurset av disse kjente ekspertene

Den norske bedriften Fraxx lanserer sine første skreddersydde digitale kurs, og med seg på laget har de noen av de beste innen sine felt: Bent Stiansen, Anders Aukland, Halvor Bakke og Fæbrik-gjengen.

Publisert

Felles for alle kursene er at ekspertene lærer bort sin kunnskap gjennom engasjerende og underholdende innhold. Som kunde kan du blant annet få hjelp til å perfeksjonere langrennsteknikken, eller lære å sy egne klær.

– Vi mener at måten man lærer på bør avspeile måten vi lever på i dag. Med Fraxx ønsker vi å gi alle tilgang til de dyktigste ekspertene der ute, så man enkelt kan utvikle interessene sine når det passer og uansett hvor man befinner seg. Kurset kan også tas så mange ganger man vil i et år etter kjøp, sier grunnlegger Helle-Vibeke Schütte.

Ta med ekspertisen inn i hjemmet

Bent Stiansen lanserer kurset «Mitt Kjøkken». (Foto: Mitt Kjøkken)

Michelin-kokken Bent Stiansen lanserer kurset «Mitt Kjøkken», der du får trent på kokketeknikker, utforsket ulike smaker og får inspirasjon til å sette sammen egne retter.

Med over 40 års fartstid som kokk og første i Norden som ble verdensmester i Bocuse d’Or (1993), har han kunnskapen som skal til for å bli mesterkokk på ditt eget kjøkken.

– Jeg er veldig stolt over å ha samlet mange av mine beste mattips og oppskrifter i et digitalt matkurs med til sammen fem timers kjøkkenundervisning. Matkurset er for dem som er nysgjerrig på mine oppskrifter, og som vil lære mer av hvordan jeg lager mat, og få tilgang på mine innerste hemmelige mattips og oppskrifter, sier Stiansen.

Tid for oppussing

I en tid hvor vi tilbringer mye tid hjemme, er det flere som har fått øynene opp for oppussing og blitt bevisst omgivelsene sine inne. Nå kan du få hjelp fra interiørspesialisten Halvor Bakke gjennom kurset som lærer bort hvordan man skaper sitt drømmehjem. I løpet av kurset hjelper han blant annet med å finne inspirasjon til innredning i ulike rom og hvordan man skal ta i bruk farger, materialer og ulike lyskilder for å skape det uttrykket man er ute etter.

– Jeg ønsker at dette kurset bidrar til at man kan kjenne en glede over interiøret sitt, og at det skal være godt å komme hjem, sier Bakke.

Anders Aukland lærer bort

Gjennom karrieren som profesjonell langrennsløper har Anders Aukland vunnet både olympisk gullmedalje og verdensmesterskap. Han har erfaringen som skal til for å lære bort hvordan man blir skikkelig god på ski. I sitt kurs hjelper han blant annet med å perfeksjonere teknikk og vise hvordan man får mest mulig ut av treningen.

– Jeg håper at dette nettkurset skal inspirere til å gå mer på ski, mestre teknikken bedre og at man plukker opp mange gode tips om trening og forberedelser til skirenn. Jeg ønsker å dele min erfaring om langrenn både for de som vil få mer ut av skiturer i flott terreng eller de som ønsker å forbedre seg til lange skirenn, sier Aukland.

Gjengen bak Fæbrik, Jenny Skavlan, Ingrid Vik Lysne, Ingrid Bergtun og Mari Nordén, vil gjennom sitt kurs spre gleden over å mestre symaskinen og bidra til at flere får et bevisst valg til kjøp av klær.

– Vi vil spre syglede, og lære bort egenskaper vi har brukt et helt liv på å tilegne oss. Vi ønsker å gjøre det lekende lett å lære å sy. Vi tenker at hvis flere lærer seg å sy vil flere få respekt for tiden og ressursene det krever å produsere klær, og kanskje velge mer bærekraftige måter å skaffe seg nye klær på. Vi finner enormt mye glede ved å sy, og den gleden vil vi at flere skal få oppleve, sier de. Gjennom 15 leksjoner lærer de bort grunnleggende teknikker, hvordan man kan sy om gamle klær og tekstiler og gir inspirasjon til å starte på egne kreasjoner. I tillegg har de utviklet en toalettmappe spesielt for dette kurset, som man guides igjennom fra mønster til ferdig produkt.

Vil tilby godt innhold på en enkel måte

Grunnleggerne Helle-Vibeke Schütte og Carl Jørgen Mathiesen har en stor lidenskap for formidling av kunnskap, og ønsker å gi tilgang til godt innhold i et brukervennlig format. – I dag ser vi et digitalt forbrukermarked som er oversvømt med digitalt innhold og informasjon av veldig varierende kvalitet. Fraxx tilbyr relevant og engasjerende innhold i et skreddersydd digitalt læringsformat, og vi gleder oss til å se responsen på våre første kurs, sier Schütte og legger til: – Fremover vil vi fortsette å knytte til oss flere kompetente og relevante kursholdere i Norge. Planen er å ta konseptet videre og starte opp i det danske markedet forhåpentligvis i slutten av neste år.

Oversikt over de første kursene:

• Lær langrennsteknikk i verdensklasse med Anders Aukland, pris: 799 kr.

• Sy dine egne klær med Fæbrik, pris: 399 kr.

• Mitt Kjøkken med Bent Stiansen, pris: 799 kr.

• Innred ditt drømmehjem med Halvor Bakke, pris: 799 kr.

Fraxx Interactive

Fraxx Interactive AS er en norsk start-up bedrift etablert av Helle-Vibeke Schütte i 2019.

Etter et halvt år ble Carl Jørgen Mathiesen med på laget, og i dag arbeider de to sammen om å skape et nytt digitalt alternativ for læring i Skandinavia.

Fraxx Interactive er et videobasert digitalt kursunivers som gjør det mulig å lære fra de mest anerkjente ekspertene innen underholdning, livsstil og sport.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS