For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Christopher Haatuft, Nolwenn Corre og Knut Magnus Persson.
Christopher Haatuft, Nolwenn Corre og Knut Magnus Persson.

Hjerte for havet

Kunnskap og kjennskap om havet og hvordan sjømat kan anrettes deles av mange stjernekokker. Men for Michelin-kokkene Nolwenn Corre og Christopher Haatuft er betydningen av havet en av livets viktigste ingrediens.

Powered by Labrador CMS