Gjøran Sæther.
Gjøran Sæther.

Fra Grand Cafe til Carls og mot én milliard i omsetning

Helt Rå har publisert en samtale/podkast med administrerende direktør for Fursetgruppen, Gjøran Sæther.

I episoden får lytterne et sjeldent innblikk i hvordan du bygger et restaurantimperium – fra ikoniske konsepter som Maaemo og Carls, til ambisjonen om å nå én milliard kroner i omsetning

Noen høydepunkter fra samtalen

· Reisen fra kjøkkenet til lederkontoret og hva som kreves for lønnsom drift i serverings­bransjen.

· Hvordan Fursetgruppen skalerer opp fra én restaurant til 25 spisesteder og mer enn 700 ansatte, samtidig som kvalitet og kultur beholdes.

· Hvordan bransjen endres — fra Michelin-trender og matinfluencere til teknologi, data og menneskene bak kulissene.

Hør episoden her 

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS