Rita Hjorthaug sammen hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg, Kjetil Røed. (Foto Quality Hotel Edvard Grieg)

Hovmester med lang og tro tjeneste

Rita Hjorthaug, som arbeider som hovmester på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen, er tildelt medaljen for lang og tro tjeneste.

Publisert

«Under juleavslutningen fikk Hjorthaug, som har arbeidet på hotellet i over 30 år, en hyggelig videohilsen fra Torgeir Silseth (konserndirektør i Nordic Choice Hotels) og Petter Stordalen (eier), samt medaljen for lang og tro tjeneste. Ikke minst ble hun hyllet av sine mange kollegaer ved hotellet», heter det fra hotellet.

Begynte da hotellet åpnet

Rita Hjorthaug startet som servitør i april 1987 da hotellet åpnet.

– Hun ble siden hovmester, og er hun alle kommer til med spørsmål – hvis noen lurer på noe, sier hotelldirektør Kjetil Røed.

– Dreven i faget

– Hun er dreven og lar seg ikke vippe av pinnen, selv ved store arrangement, som hotellet nå kan ta imot etter utbyggingen i 2015. Gjestene elsker henne og hun blir blant annet etterspurt når stamgjester på familiejulebord skal bestille for neste år. Rita være på plass, sier dem. Hun har stolthet for faget og liker at ting blir gjort ordentlig. Samtidig tåler hun en god spøk, har masse selvironi og når denne damen ler, så triller tårene og alle blir revet med. Så ikke uten grunn vi er stolte av at hun fortsatt er en del av Team Grieg, fortsetter hotelldirektøren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS