Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Vil du bli Årets sjømatkokk?

Torsdag 26. september arrangeres «Årets sjømatkokk» i Bergen. Påmeldingsfristen er 15. juni.

Publisert

Konkurransen gjennomføres under fagmessen a la carte i Grieghallen i Bergen.

I konkurransen skal det lages tre sjømatretter med temaet «street-food». To av dem som fingermat/småretter og en som hovedrett. Fingermatrettene må lages på grunnlag av en «overraskelseskurv», der råvaren presenteres før konkurransen starter. Disse rettene skal anrettes på fat eller i små skåler til 12 personer. Hovedretten skal bestå av 60 % bifangst, og lages i seks porsjoner.

Vinneren av Årets sjømatkokk vil i tillegg til heder og ære, motta en gavesjekk på 15 000 kroner.

Det er Norske Kokkers Landsforening Bergen som arrangerer konkurransen.

Hvis du ønsker å delta, må du sende inn oppskrift med bilde til sjomatkokken@gmail.com senest 15. juni 2019.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS