Ansatte på Quality Hotel Edvard Grieg med gullbilletten - som gir vinneren særbehandling! (Foto: Quality Hotel Edvard Grieg)

Vinn gullbillett til julebordshow

Det kan se ut som julebordsmarkedet er på vei til å snu i Bergen. Quality Hotel Edvard Grieg solgte ut julebordshowet sitt i løpet av kort tid, men har en «gullbillett» igjen. Den skal gis bort gratis.

Publisert

– I fjor solgte vi ut to kvelder med fullspekket julebordshow på rekordtid, og i år selv med utvidelse til fire kvelder er det nok en gang utsolgt. Eller rettere sagt, vi har komisk nok én billett igjen. Vi søker nå en modig bergenser som tør gå på julebord alene, melder hotellsjef på Quality Hotel Edvard Grieg, Hege Lund Bakke.

Kjente artister

Stian Blipp, Sturla Berg-Johansen, Alejandro Fuentes med band og Margaret Berger er blant artistene som står på scenen. 2999 billetter er solgt, kun én er igjen og nå skal «gullbilletten» gis bort.

— Det har vist seg at dette er noe Bergen og omegn har lengtet etter. Dette til tross for rapporter om at julebord markedet har hatt en nedgang de siste årene her i Bergen. I løpet av kort tid har vi solgt 2999 billetter. Jeg lover VIP-behandling til den som vinner «gullbilletten», sier Kjetil Røed hotelldirektør ved Quality Hotel Edvard Grieg.

Bør nok tåle litt oppmerksomhet

Vinneren av billetten bør være utadvendt og tåle litt oppmerksomhet.

— Jeg gleder meg veldig til å lede en fullstappet sal fire kvelder i Bergen. Artistpakken er fantastisk med alt fra humor til musikk på høyt nivå, så dette blir en kanonkveld, sier konferansier og komiker Sturla Berg-Johansen.

For å søke om «gullbilletten», så kan du inn på hotellets Facebook-side eller Qualityhotel.no, og melde din interesse, innen 17. november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS