Nytt BW Premier Collection-hotell

1. juni ble Hotel Villan utenfor Göteborg tilsluttet det mest eksklusive varemerket til Best Western Hotels & Resorts – BW Premier Collection.

Publisert
Hotel Villan i Göteborg.

Dermed har kjeden fått sitt åttende BW Premier Collection hotell i Skandinavia.

Over 100 år

Hotellet, som har aner tilbake til 1916, er beliggende i Västra Eriksberg med utsikt over Göteborgs innløp. Hotellet tilbyr 26 eksklusive rom, konferansemuligheter og restaurant. Restaurant Disponenten Kök & Vinbar byr på svenske retter med kontinental innflytelse og et stort sortiment av kvalitetsviner.

– For oss er det viktig å beholde hotellets personlige og unike stil samtidig som vi ser fram til å få støtte innen salg, markedsføring og distribusjon. BW Premier Collection er det perfekte alternativet for oss, sier eierne av Hotel Villan, Per og Susanne Mattelin.

– Unik og personlig opplevelse

– Hotellet har et høyt nivå, som tilbyr gjestene en helt unik og personlig opplevelse, og er dermed en perfekt representant for BW Premier Collection, sier Johan Michelson, Country Manager Sweden, Best Western Hotels & Resorts.

BW Premier Collection er nøye utvalgte hoteller med stort fokus på design, og har en unik og personlig karakter, heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS