Våren 2019 åpner HKC Hotels sitt nye flaggskipshotell Åby Arena. (Illustrasjon: Best Western)

Best Western får nytt flaggskip i Göteborg

Våren 2019 åpner HKC Hotels sitt nye flaggskipshotell Åby Arena, der du også vil finne «Åbytravet» og den nye «Åbymässan». Nå er det bestemt at hotellet slutter seg til Best Western Hotels & Resorts.

Publisert

Det nye hotellet vil bli en møteplass som henter inspirasjon og energi fra alle arrangementene som gjennomføres på og i direkte tilknytning til hotellet.

Best Western Åby Arena åpner i 2019. (lllustrasjon: Best Western)

Får 223 rom

«Målet er å skape en spennende og kreativ opplevelse langt unna standardiserte forretnings- og konferansehotell. Hotellet vil få 223 rom, og i arenaen er det i tillegg til messen og travbanen også et stort treningssenter, mengder av møterom samt restaurant, bar og café. Hele investeringen er beregnet til 500 millioner kroner», heter det i en pressemelding fra Best Western.

Et fantastisk tilskudd til kjeden

– Vi ser frem til å samarbeide med Best Western for å gjøre dette hotellet til et av Göteborgs ledende arrangementshotell. Kombinasjonen av å være et individuelt hotell med egen identitet og Best Westerns styrke som hotellkjede føles som et vinnende konsept, uttaler konsernsjef for HKC Hotels, Marcus Östlundh.

– Vi har styrket vår posisjon i Göteborg kraftig det siste året, og med sitt unike konsept og spennende beliggenhet blir dette hotellet et fantastisk tilskudd til kjeden, sier Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS