(Foto: Best Western)

Nytt Best Western-hotell i Kiruna

Nylig sluttet Hotell Arctic Eden i Kiruna sentrum seg til Best Western. Med nyervervelsen i Kiruna har kjeden nå hoteller på 69 destinasjoner i Sverige.

Publisert
Fra lobbyen på hotellet. (Foto: Best Western)

Hotell Arctic Eden er et samiskinspirert familieeid hotell med lokalt preg og et stort hjerte. Bygget, som opprinnelig var en skole, er blitt ombygd til et hotell med høy klasse der stil og design kombineres med vår tids krav på service og komfort. Jan Grönberg og Krisi Säisä kjøpte den gamle Norrmalmskolan i 2006, og har renovert den til det hotellet det er i dag – med et genuint, jordnært interiør og design fra den samiske kulturen og området Sapmí.

Kirsi er også kunstner og designer, og har innredet lounger, restauranter og hotellrom med sine egne fotografier og naturinspirerte kunst.

Hotellet ligger sentralt i Kiruna med gangavstand til butikker, tog og busser.

– Som destinasjon er Kiruna interessant for både forretnings- og fritidsreisende. Gjestene våre har lenge etterspurt et hotell på denne destinasjonen, og derfor er det ekstra morsomt å ønske Hotell Arctic Eden velkommen, sier Johan Michelson, Sverige-sjef for Best Western.

– Det er gøy å få bli en del av best Western-familien. Vi ser frem mot en spennende nystart, sier hotellsjef Trine Nilsen Saloniemi.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS