Brede Hemma.
Brede Hemma.

Flere og flere BFSN-medlemmer inn i NHO Service og Handel

Flere og flere BFSN-medlemmer blir nå med over til Storkjøkkenleverandørene, som nå er en del av NHO Service og Handel.

Lillehammer Storkjøkkensenter AS, Fredrikstad Storkjøkkensenter AS og ATW service AS meldte alle tre den 18. januar «overgang» til Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel, meldes det på BFSN.no.

– Dette var ingen vanskelig beslutning å lande på, sier Brede Hemma, som representerer de tre selskapene.

Nye medlemsfordeler

Hemma forteller videre at bedriftene som han representerer nå vil få tilgang på en mengde nye medlemsfordeler, verktøy og besparelser i den daglige driften som de ikke har hatt til nå.

– Samtidig blir vi en del av en organisasjon som kan ivareta og fremme våre og bransjens interesser og saker, langt bedre og bredere enn det BFSN har kunnet oppnå på egenhånd, mener Hemma.

Oppfordrer gamle BFSN-medlemmer til overgang

Etter rekrutterings- og informasjonsmøte i Næringslivets hus i forrige uke, var ikke Hemma i tvil om at dette for deres del er en riktig beslutning og samtidig til et fornuftig og riktig kostnadsnivå.

– Jeg oppfordrer alle BFSN-medlemmer å takke ja når de får tilbud om et fysisk eller digitalt rekrutteringsmøte med NHO Service og Handel. Det har en stor verdi å møtes, for å sette seg bedre inn i hva endringene og overgangen betyr for bransjen og det enkelte selskap, sier Hemma.

Les også: Storkjøkkenleverandørene (tidligere BFSN) blir en del av NHO Service og Handel fra januar 2023 (desember 2022)

Les også: Storkjøkkenleverandørene inngår samarbeid med Umami Arena (november 2022)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS