Filip August Bendi i aksjon i Årets kokk 2021. Til høyre coach Øyvind Bøe Dalelv. (Foto: Morten Holt)
Filip August Bendi i aksjon i Årets kokk 2021. Til høyre coach Øyvind Bøe Dalelv. (Foto: Morten Holt)

Dette er Bendis fatrettoppgave i Bocuse d’Or Europe 2022

De obligatoriske råvarene til fatretten i Bocuse d’Or Europe 2022 er lansert, og som i 2016, da Bocuse-kokk Christopher W. Davidsen vant sølv, falt valget på hjort.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS