Universal Sodexho støtter Bocuse d\'Or Europe

Den Stavangerbaserte bedriften Universal Sodexho Norway AS har sluttet seg til en rekke andre norske bedrifter i samarbeidet om å gjøre Bocuse d'Or Europe 2008 til det mest prestisjefylte gastronomiske mesterskap som noensinne har blitt arrangert i Norge.

Publisert

Universal Sodexho vil bidra med sin kompetanse på den kulinariske siden samt med et økonomisk bidrag.

Solid kokke-forankring

- Bocuse d'Or Europe er glade for å kunne samarbeide med Universal Sodexho i forbindelse med det første mesterskapet i Stavanger. Universal Sodexho har en solid forankring i Stavanger-regionens kokkemiljø og deres bidrag direkte med kulinariske ressurser og som samarbeidspartner er viktig for at arrangementet skal vise Norge og Stavanger fra sin beste side, sier Eidis W. Biehler, ansvarlig for kommunikasjon og samarbeidspartnere i Bocuse d'Or Europe.

Administrerende direktør Paul Boxill i Universal Sodexho er glad for samarbeidet, og uttaler:

- Dette vil være inspirerende for våre ansatte, og gi dem nye ideer med hensyn til bruk av råvarer og i menyutvikling. I tillegg er det spesielt hyggelig at vi som et franskeid firma kan være med å bidra til at det norsk-franske samarbeidet rundt Bocuse d'Or Eurpe blir en suksess.

Olje- og gassindustrien

Universal Sodexho Norway AS driver med mat, renhold og facility management. Firmaets kunder er olje- og gassindustrien både offshore og på land.

Universal Sodexho har over 550 ansatte og en omsetning på 400 millioner. Universal Sodexho eies av franske Sodexho, som er blant verdens største forpleiningsselskap med 340 000 ansatte i 80 land.

Powered by Labrador CMS