Stephen Meinich-Bache. (Foto: Morten Holt)
Stephen Meinich-Bache. (Foto: Morten Holt)

Nå booker norske hotellgjester direkte

– De som booker direkte skaffer oss sommerens hyggeligste «ekstrajobb», sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Steppen Meinich-Bache.

Publisert

Norske hotellgjester har tatt oppfordringen. Nå booker de heller direkte, og bidrar til lokal verdiskaping.

Fra utlandet til Norge

Stephen Meinich-Bache. (Foto: Morten Holt)
Stephen Meinich-Bache. (Foto: Morten Holt)

I mange år har internasjonale booking-giganter fortalt hotellgjestene at det smarteste og billigste er å bestille via deres nettsider. De fortalte ikke at 15-25 prosent av pengene endte opp i skatteparadis i utlandet. Men nå ser vi store endringer i gjestenes bestillingsvaner. Til glede for norske reiseliv, sier Stephen Meinich-Bache.

– Tusenvis av nordmenn har forandret bestillingsrutinene sine. De har lyttet til budskapet vårt om at de heller bør bestille direkte hos hotellet eller hotellkjedene. Vi har ikke opplevd så mange direktebookinger på mange, mange år, fortsetter Stephen Meinich-Bache.

Den gode nyheten

Våre ansatte har de siste ukene hatt hendene fulle med å ta imot bestillinger fra hele landet. Dette synes vi er en svært hyggelig «ekstrajobb». Og å komme i direktekontakt med kundene allerede før de kommer til hotellene er akkurat det vi ønsker. Hotellbransjen er en servicebransje, og den gode service kan vi yte aller best når vi får kontakt med gjestene både før og under oppholdet. Og ved å booke direkte sørger de for en bedre lokal verdiskaping både for overnattingsbedriftene og samarbeidspartnere i stedet for at så mye som 25 prosent kan forsvinne ut av landet og til bookingselskapene, fortsetter Stephen Meinich-Bache.

-Alt tyder på at mange norske feriegjester har fått med seg den gode nyheten at det lønner seg å bestille direkte, fremfor å bruke internasjonale søkemotorer. Og det gleder oss veldig at også andre hoteller og overnattingsbedrifter i Norge opplever det samme som oss; en sterk økning i direktebookingen, sier en sommerklar Meinich-Bache.

De store fordelene

De siste månedene har vært ekstraordinære for alle nordmenn. Og mange har vært usikre på om de fikk anledning til å reise på ferie i år. Nå opplever mange hotell rekordbesøk, mens hundretusener av nordmenn snart skal starte sine norgesferiereiser.

- I tillegg til at det er bedre for hotellene er direktebooking også mye bedre og tryggere for gjestene som planlegger en Norgesferie i sommer, sier Stephen Meinich-Bache, og nevner flere gode grunner:

* Du får muligheter til å bestille akkurat det rommet en ønsker

* Du får muligheter til å få rimelig oppgradering

* Du får muligheter til å skaffe deg rimelige restplasser

* Du får muligheter til å få spesialsydd opplegg uten ekstra kostnader

* Du får muligheter til å få oversikt over andre aktiviteter i nærområdet ° Du får muligheter til ønske sen innsjekk og utsjekk

* Du får muligheter til å endre/avbestille risikofritt på kort varsel

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS