Forsiden på Horecas sjette utgave i 2021. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Årets sjette Horeca-magasin på vei til abonnentene

Årets sjette magasin-utgave av Horeca er på vei til abonnentene. Her kan du se noe av det du kan lese om i dette nummeret.

Publisert
Forsiden på Horecas sjette utgave i 2021. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

– Sommeren har vært over all forventning på Helgeland. Det som har vært positivt er å se at antall gjestenetter i Sandnessjøen har økt fra årene før. Gjestene bruker byen som en base for å dra ut til øyene, og ikke minst gå på mange topper og fjell. Nå må vi samle kreftene i området – og gjøre en felles enhetlig satsing fremover. Vi har så utrolig mye å by på, sier hotelldirektør på Scandic Syv Søstre i Sandnessjøen, Per-Kristian Nystad (48).

Les mye mer om Scandic Syv Søstre, Syv Søstre Apartments og Helgeland i Horeca nummer 6 2021.

Klar for servitøropprør!

– Det er vi som er restaurantens fjes utad. Nå må snart kokkene ta oss på alvor! mener Mathias Toresen, restaurantsjef og vinkelner for Oslo Militære Samfunds selskapslokaler og leder for servitørlauget i Norge.

Han mener det må til en markant bedring i kokkenes holdning til servitørene.

– Dette er et lite opprør mot kokker og kokkebransjens holdninger til servitører. Vi trenger bedre likestilling mellom fagene, mener Thoresen.

Les mer i magasinet Horeca (nummer 6 2021)

Pettersens fjerde Bocuse d’Or-medalje

Ingen annen nordmann har vunnet så mange medaljer i Bocuse d’Or-konkurransene som Bodø-kokken Christian A. Pettersen.

På fire forsøk har det blitt to gull, Bocuse d’Or Europe i 2018 og 2020, og to bronsemedaljer, i Bocuse d’Or i 2019 og nå i 2021.

Les alt om konkurransen i Lyon i september i magasinet Horeca (nummer 6 2021) og på Hoecanytt.no.

Årets kokk og Årets unge kokk

Tirsdag 19. oktober er det klart for Årets kokk og Årets unge kokk på Vulkan Arena i Oslo.

Vinneren av Årets kokk blir Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe i Ungarn i mars neste år og deltaker i Bocuse d’Or 2023.

I dette nummeret (nummer 6 2021) presenteres alle kandidater og team som skal delta i de to konkurransene.

Typebedrift: Coffeeberry i Sandnes

De gjorde kaffehobbyen til levebrød. Hanne og Thomas Jørgensen var der da den tredje kaffebølgen inntok Oslo. Nå gleder de sandnesgaukene med Coffeeberry.

– Egentlig var det bare en interesse, sier Thomas Jørgensen. Drammenseren flyttet til Oslo «i den perioden som det var en slags kaffeoppvåkning», som han sier det selv.

Coffeeberry er typebedrift i Horeca nummer 6 2021

Alt om Michelin Nordic Guide

11 norske restauranter er belønnet med 14 stjerner i Michelin Nordic Guide 2021, men totalt er det 42 norske restauranter som er listet i den ferske guiden.

Les alt om Michelin Nordic Guide i Horeca nummer 6 2021

Vintema: Oransjevin

Oransjevin er populære, trendy og ofte spennende viner som lages i mange forskjellige vinområder. Etter hvert har det også dukket opp enda en betegnelse, nemlig «hvitvin med skallkontakt».

Spørsmålet er bare hva som er forskjellen på de to?

Det kan du lese om i magasinet Horeca (nummer 6 2021)

Andre større artikler

Du finner også større artikler om Classic Norway Hotels og Scandic Hotels. Dessuten er hotelldirektør på Thon Hotel Backlund i Stavanger, Jostein Austli, portrettert i denne utgaven.

Alt dette kan du lese om i Horeca nummer 6 2021

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Nytt om navn, Bransjenytt, Norden rundt, Verden rundt, Produkter, Horecajus fra Kluge, BFSN og Horecakalenderen.

God lesning!

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS