Fra venstre Henrik Gjerding (styremedlem Norsk Restaurantskole), Fredrik Slette (Key Account Manager Engrosfrukt), Laila M. Berge (styreleder Norsk Restaurantskole) og Eskild Kellmer (Key Account Manager Domstein Sjømat). (Foto: Norsk Restaurantskole)

Domstein og Engrosfrukt støtter Norsk Restaurantskole

Norsk Restaurantskole har inngått en sponsor og- samarbeidsavtale på tre år med Engrosfrukt og Domstein. Avtalen trådte i kraft 1. september 2018.

Publisert

Engrosfrukt og Domstein vil i perioden støtte opp om Norsk Restaurantskole sine satsingsområder med søkelys på nærhet til restaurantbransjen, motivasjon og et sterkt fagmiljø.

Avtalen innebærer både profilering, hospitering, og kursing innen fisk, skalldyr, frukt og grønt, vegetar, matsvinn og helse.

Norsk Restaurantskole

Norges første private videregående skole med kokk- og servitørfag med godkjenning og kapasitet til 60 elever i Schweigaards gt. 34.

Skolens initiativtaker er Lærlingekompaniet, med sine 156 medlemsbedrifter i Oslo og Akershus.

Les mer på Norskrestaurantskole.no.

Domstein

Domstein ble etablert i 1925 og har hovedkontor i Måløy. Domstein Sjømat leverer ferske sjømatprodukter, med fokus på villfanget fisk og skalldyr fra lokale fiskere, til dagligvare- og horecamarkedet over hele landet.

Domstein er opptatt av at ressursene i havet forvaltes på en bærekraftig måte, og legger vekt på å ha høy miljøstandard i alle ledd.

Les mer på Domstein.no.

Engrosfrukt

Engrosfrukt ble stiftet i 2007 og er i dag godt etablert i horeca-markedet. Bedritfen representerer produkter fra utvalgte lokale produsenter som koordineres og gjøres tilgjengelige for markedet gjennom dedikerte grossister.

Engrosfrukt har fokus på de utviklingsområder som er i samsvar med kundenes målsetninger. Korteste vei fra jordet til bordet er selskapets motto.

Les mer på Engrosfrukt.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS