Hotelldirektør Mikael Forselius. (Foto: Morten Holt)

Britannia Hotel i verdensklasse

Michelin-jubelen hadde knapt stilnet i Trondheim da den neste toppkåringen fulgte: Verdens største reisemagasin har plassert Britannia Hotel på listen over verdens beste nye hotell i 2020.

Publisert
Dette er helt vilt, sier hotelldirektør Mikael Forselius om alle utmerkelsene og hederen til hotellet. (Foto: Morten Holt)

– Dette er fantastisk, ja, faktisk helt vilt, sier direktør ved Britannia Hotel, Mikael Forselius.

– Jeg trodde metningspunktet var nådd med Speilsalens Michelin-stjerne. Den kom på toppen av en rekke flotte omtaler etter nyåpningen av hotellet. At vi nå er på Travel+Leisure’s liste overgår alle mine forventninger, sier Forselius.

Les også: Norsk stjernedryss i Trondheim

Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Spenning i hotellkretser verden over

Det er det amerikanske magasinets redaktører og skribenter som hvert år velger ut nye hoteller de mener holder verdensklasse. Offentliggjøringen av listen følges med enorm spenning i hotellkretser verden over når den slippes.

Speilsalen. (Foto: Britannia Hotel)

– Vi visste at Travel+Leisures redaktør Peter Terzian besøkte oss i fjor. At besøket skulle ende med at magasinet anbefaler sine fem millioner lesere verden over å reise til Britannia Hotel viser at vi har planlagt riktig og at våre ansatte i alle ledd gjør en formidabel jobb, sier Forselius.

Speilsalen er Britannias juvelkiste

Terzian har blant annet latt seg begeistre av Speilsalen, som han kaller Britannias juvelkiste av et lokale, der Michelin-kokk Christopher Davidsen serverer en 10-retters sjømatfokusert meny.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS