Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Nå starter TV-serien med Britannia Hotel

Mandag 8. februar starter serien «Britannia Hotel» på TVNorge.

Britannia Hotel. (Foto: Morten Holt)

Den nye serien Britannia Hotel følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning, og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet i Trondheim.

Dette skrev vi i fjor høst da det ble klart at Britannia Hotel skulle være arena for en ny TV-serie:

Ville skape Norges beste hotell

Hotelldirektør Mikael Forselius ønsker velkommen til et av Norges aller fineste hotell. (Foto: Morten Holt)

Helt siden han var 14 år gammel har Odd Reitan, en av Norges rikeste menn, hatt en drøm. I dokumentarserien Britannia Hotel får seeren være flue på veggen når drømmen hans blir en virkelighet.

Britannia Hotel i Trondheim ble åpnet i 1870 og er selve hjertet i byen, elsket både av folk flest og kultureliten i Trøndelag. Etter å ha drømt om det i årevis, har Odd Reitan nå kjøpt det ikoniske hotellet, og samtidig påtatt seg en oppgave som ligger langt utenfor hans kompetansefelt.

– Han vil skape Norges beste hotell, og setter i gang med oppussing og restaurering for over en milliard kroner. Pengene har strømmet ut for den ferske hotelleieren, og han har blitt møtt med velvilje fra trønderne, men også noe skepsis fra de som mener prosjektet er for vilt og storslagent, sier programdirektør i Discovery Norge, Magnus Vatn.

Arbeidsplass-reality

Britannia Hotel følger arbeidet med planlegging, oppussing, storstilt åpning, og etter hvert daglig drift av det spektakulære hotellet og møtestedet.

Seerne møter ikke bare Odd Reitan, men blir også kjent med mange av personlighetene som spiller en viktig rolle for at Britannia skal bli det ekstraordinære hotellet det drømmes om.

Det var et ganske hårete mål Odd Reitan satte seg da han startet dette prosjektet, og han har vært svært involvert i alle ledd, også i ansettelsene. Resultatet har blitt en annerledes arbeidsplass-reality, med et herlig rollegalleri av «doormen» i flosshatt, sjåfører, butlere og kjøkkenansatte, sier Vatn.

Serien starter altså mandag kveld, 8. februar, og vil sendes hver mandag fremover.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS