Hemsedal blir «Bryllupsdalen»

Hemsedal har lansert Brullupsdalen.no, et samarbeid mellom fire ulike steder i Hemsedal, Harahorn Hotell, Skarsnuten Hotell, Fausko Gjestegard og Eventyrgarden Huso.

Publisert

«Hemsedal er kjent for å ha mange brylluper både vinter, sommer og høst. I den lille fjellbygda booker man gjerne 1-2 år på forhånd for å få sitt utvalgte sted. Og for at nyforlovede skal finne lettere fram i Hemsedal på de ulike stedene, har vi nå lansert Bryllupsdalen.no», heter det i en pressemelding.

Mellom 40 og 60 bryllup i året

Harahorn Hotell, Skarsnuten Hotell, Fausko Gjestegard og Eventyrgarden Huso har ett snitt mellom 10-13 bryllup i året. Nettsiden vil være til hjelp for bedriftene med å nå ut til gifteklare personer via felles markedsføring, og derfor har de fire stedene valgt å gå under navnet Bryllupsdalen.

Hemsedal har en kirke i sentrum og to små kapeller, ett i Lykkja og ett på Harahorn Hotell.

Allerede gode respons

– Med hjelp fra Destinasjon Hemsedal har vi gått sammen om nettsiden, og vi kan allerede nå se positiv respons fra besøkende. I stedet for at man skal gå inn på de fire ulike stedene så kan man se informasjon fra alle stedende samlet, sier Iren Halbjørhus Gjestegiver på Harahorn Hotell i Hemsedal.

«Nettsiden vil være til hjelp for å få oversikt over hvilket sted man ønsker og forevige sin dag på. Her finner man tips på om kirken, florist, frisør, aktiviteter, fotograf og andre ting som kan være nyttig når man skal gifte seg», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS