Holmsbu Hotel & Spa. (Foto: Hotellet)
Holmsbu Hotel & Spa. (Foto: Hotellet)

Ny salgs- og markedssjef på Holmsbu Hotel & Spa

Sigmund Vika (46) er ansatt som salgs- og markedssjef (Commercial Manager) på Holmsbu Hotel & Spa. Han starter i stillingen 1. juli.

Publisert
Sigmund Vika er ny salgs- og markedssjef på Holmsbu.
Sigmund Vika er ny salgs- og markedssjef på Holmsbu.

Vika har en lang karriere i hotellbransjen, blant annet fra ledende stillinger på Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Haugesund.

Fra 2010 har han svært salgs- og markedssjef på Røros Hotell, som gjennom de siste årene har opplevd en meget sterk vekst i omsetningen.

– Et spennende hotellprodukt

Holmsbu Hotel & Spa er et spennende hotellprodukt, og det er med stor glede og ydmykhet jeg tar fatt på denne jobben. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av det flotte teamet på Holmsbu, uttaler Sigmund Vika i en pressemelding.

Holmsbu Hotel & Spa. (Foto: Hotellet)
Holmsbu Hotel & Spa. (Foto: Hotellet)

– Vi er selvfølgelig meget stolte og glade for å kunne tiltrekke en ressurs som Sigmund Vika til hotellet, og ser frem til samarbeidet med ham, uttaler administrerende direktør for Holmsbu Hotel & Spa, Peter Anker-Møller.

Hotellet åpnet i 2003

«Holmsbu Hotel & Spa ligger mellom Holmsbu og Rødtangen i Hurum kommune, om lag en times kjøring fra Oslo. Hotellet har siden åpningen i 2003 opparbeidet et sterkt renommé i så vel kurs- og konferansemarkedet, som i fritidsmarkedet. Hotellet er tilknyttet Nordic Hotels & Resorts, som er en del av Nordic Choice Hospitality Group», heter det i pressemeldingen.

Les mer om hotellet på Holmsbuspa.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS