Eplegrøten passer både som frokost og lunsj, og kan være er et godt og mettende tilskudd til pausemenyen eller hotell-shoppen.
Eplegrøten passer både som frokost og lunsj, og kan være er et godt og mettende tilskudd til pausemenyen eller hotell-shoppen.

Fjordland lanserer eplegrøt med bygg og spelt

Nå lanseres en norskprodusert byggrynsgrøt laget med Sunniva eplejuice og spelt som er 100% plantebasert. Den møter dermed en stadig økende etterspørsel etter allergivennlige, veganske alternativer.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS