Foto: Øyvind Haug

Relanserer Wilberg Catering

Fazer Food Services AS drifter sine serveringssteder under merkenavnet Wilberg, og dette gjelder også catering-konseptet.

Publisert

«Konseptet har denne våren gjennomgått en fornyelse, og blomstrer nå i ny drakt, med nytt navn, nye menyer og nye løsninger. Vi leverer mat fra våre to etablerte produksjonsenheter i Stavanger og Bergen, i tillegg til leveranser av faste lunsjavtaler til bedriftsmarkedet. Våre kunder kan velge i flotte menyer, både til lunsj og til middag, eller til konfirmasjon, bryllup eller andre arrangementer», heter det i en pressemelding fra Fazer Food Services AS.

– Nytt og velutviklet

Kundene vil nå oppleve et nytt og velutviklet tilbud av mat og drikke til alle anledninger. Tilbudet er ikke mindre, men mer spisset og tilpasset til våre kunders behov og ønsker. Vi ønsker å tilby en interessant og smaksrik meny, men som samtidig er enkel for våre kunder å forstå, for igjen å forenkle bestillingsprosessen, sier markedsansvarlig Ingvild Kallestad i Fazer Food Services i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Fazer

* Fazer er et finskeid familie-eid selskap etablert i 1891

* Fazer har i dag virksomhet i åtte land.

* Selskapet driver innen tre virksomhetsområder; konfektyr og bakeri, samt drift av personalrestauranter.

* Fazer har i dag 15 000 ansatte, og omsetter for 1,6 milliarder Euro.

* Fazer Food Services er en ledende måltidsleverandør i Norden, og driver i dag mer enn 1200 serveringssteder i Finland, Sverige, Danmark og Norge, som serverer måltider til om lag 450 000 gjester hver dag.

* Fazer Food Services AS er i Norge representert med mer enn 125 personalrestauranter gjennom Servicebrandet Wilberg, egne produksjonsanlegg, eventcatering og restaurantdrift på sportsarenaer og kulturanlegg. 

* Fazer Food Services i Norge har ca. 630 ansatte, er i sterk utvikling innen eksisterende og nye sektorer innen måltidsindustrien.

* Fazer Food Services er i Norge representert i Oslo, Bergen og Stavanger. Fazer i Norge har ca. 630 ansatte, og opererer sine serveringssteder under merkenavnet Wilberg.

* Les mer på Fazer.no

Powered by Labrador CMS