Illustrasjon: Citibox

Citibox tar opp kampen i byene

Citybox Hotels tar opp kampen om norske turister og innfører prisgaranti på dobbeltrom i Oslo og Bergen i sommer.

Årets reiserestriksjoner har gitt nordmenn en unik mulighet til å utforske hjemlandet i sommer. Er det noe vi alle vet, så er det at å feriere i Norge fort kan bli dyrt for lommeboken. Det ønsker hotellkjeden Citybox å gjøre noe med og innfører prisgaranti på dobbeltrom i Oslo og Bergen.

Daglig leder for Citibox, Eivind Hjulstad. (Foto Citibox)

– Citybox skal alltid ha de mest konkurransedyktige prisene på markedet, men i sommer tar vi det et ekstra skritt videre og garanterer lavest pris på dobbeltrom både i Oslo og Bergen, sier daglig leder for Citybox Hotels, Eivind Hjulstad.

Prisgarantien gjelder dobbeltrom i sentrum av begge byene hos hotell med tre stjerner eller mer. Finner du lavere pris hos en konkurrent for et tilsvarende rom, garanterer hotellkjeden for å matche prisen.

– Matcher prisen

– Dette betyr at dersom noen av våre konkurrenter velger å sette prisen til 700 kroner for et dobbeltrom, så sørger vi for at prisen vår er under dette. Nå som mange nordmenn har blitt nødt til å kutte i feriebudsjettene tror jeg lavere hotellpriser kommer godt med for mange, sier Hjulstad.

Hjulstad refererer her til en nylig undersøkelse av Virke, som oppgir at nordmenn har kuttet feriebudsjettet med i snitt 16 000 i år.

Det gir de laveste feriebudsjettene siden 2012.

– Blir beinhard konkurranse i sommer

– Vi tror at det blir beinhard konkurranse om de norske turistene i sommer og mange tilbyr nå rabatter på høye priser. Det vi ser er at selv med «sommerrabattene» ligger prisene høyere enn det vi tilbyr som ordinær pris. Som følge av smittevern-tiltakene blir hotell nødt til å kutte i flere av ekstra-tjenestene som frokostbuffet, men flere holder prisene på samme nivå som tidligere. Det mener vi blir feil overfor gjestene. De betaler for noe de ikke får og vi har større tro på en mer ærligere prisstrategi hvor vi til enhver tid tilbyr den beste prisen, sier Hjulstad.

– Hos Citybox får du verken minibar eller pikkolo, men du betaler heller ikke for det. Du betaler for det du trenger når du er på reise: sentral beliggenhet og et moderne rom med en god seng. Det gir også mulighet til å oppdage byen i større grad. Du kan velge selv når du vil spise frokost og hvor du ønsker å bruke pengene dine, sier Hjulstad.

Det er nettopp byen Citybox ønsker at turistene skal oppdage i sommer.

– Både Oslo og Bergen har utrolig mye å by på som feriebyer. Vi håper nordmenn får øynene opp for dette, og da vil Citybox’ sentrale beliggenhet være en egnet base for å feriere i byen. Vi håper og tror at ikke alle planlegger toppturer og campinglivet, og det er heller ikke alle som liker å ligge i telt med liggeunderlag og myggnetting. Oslo har blant annet blitt kårets til en av verdens kuleste byer av National Geographic. Det kryr av spennende restauranter, interessant arkitektur og kule museer. Og det er nå vi må bruke dem, konstaterer Hjulstad.

Frir til barnefamilier

I tillegg til å garantere lavest pris på dobbeltrom tilbyr hotellkjeden også familierom til en rimelig pris. Her har man plass til inntil fire personer, to i dobbeltseng og to i køyeseng.

I sommermånedene er familierommene våre utrolig populære. Både for familier, men også venner som reiser på budsjett, sier Hjulstad.

Trygg hotellopplevelse

Før gjenåpningen innførte hotellene strenge rutiner for å ivareta gjester og ansatte. Innsjekkingsterminalene har også vist seg å ha en skjult fordel.

– Sikkerheten til gjester og ansatte er vår høyeste prioritet og vi har innført en rekke tiltak for å begrense smitte. Gjestene som bor hos oss i sommer vil merke at fellesområdene blir rengjort hyppigere enn vanlig og at antibac er tilgjengelig utover hotellet og på alle berøringspunkter. Utover dette vil ikke oppholdet hos oss være annerledes enn tidligere. Mange av fasilitetene som andre hotell nå har måtte fjerne har aldri vært tilgjengelig hos oss. Våre gjester har ikke behov for fargesprakende pynteputer, minibar eller brevsett på rommet, sier Hjulstad.

Innsjekkingsterminalene ved inngangen bidrar også med å begrense kontakt fra person til person. Her sjekker gjesten inn, betaler og sjekker ut. Alt gjennom terminalen.

– Hvis en ønsker kan hele oppholdet hos oss gjøres uten å være i kontakt med andre. Innsjekkingsterminalene vaskes hyppig og hotellene har desinfiserende tilgjengelig for bruk både før og etter innsjekk, forteller Hjulstad.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS