Christian Bagger. (Foto: Clarion Hotel)

Ny sjef for Clarion Hotel i Norden

Christen Bagger (40) blir ny sjef («Senior Vice President») for Clarion Hotel i Norden. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, der han har vært sjef for innovasjon innen reiseliv og turisme. Han tiltrer stillingen 1. januar 2019.

Publisert

Før Bagger kom til Rainmaking Innovations, jobbet Christen i Education First (EF), først som landsjef i Danmark og senere som «Vice President» på hovedkontoret i Zürich, der han hadde ansvaret for Business Development.

Christian Bagger. (Foto: Clarion Hotel)

Les også: Øyvind Alapnes blir sjef for Clarion Collection i Norden

– Unikt engasjement

– Jeg har allerede fått merke at medarbeiderne i Clarion har et helt unikt engasjement. Oppdraget mitt er å skape forandring og driv, og det er kraften som ligger i organisasjonen og medarbeiderne som først og fremst kommer til å gjøre utslaget. Utvikling må forankres i kulturen og drives av våre medarbeidere, hvis vi skal lykkes. Jeg er utålmodig av natur, så jeg gleder meg til å komme på plass. Dette blir en spennende reise, sier Christen Bagger.

Christen Bagger bor i København. Han har en MBA fra Henley Management College og en SBCA (Service Management) fra Copenhagen Business School.

– Skal bære best på innovasjon

Vi reiser som aldri før, og etterspørselen etter unike gjesteopplevelser er høyere enn noen gang. Derfor har Clarion Hotel besluttet å ansette en ny sjef.

– Vi skal være best i hotellbransjen på innovasjon, og med Christen Bagger på laget sikrer vi oss at alle våre engasjerte medarbeidere har fokus på å skape den beste og mest fremtidsrettede gjestereisen, sier «Chief Operating Officer» i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS