Gjermund Dahl (til venstre) blir ny hotelldirektør på Clarion Hotel Energy i Stavanger, mens Lavrans Gjønnes tar over styringen på Clarion Hotel Air. (Foto: Clarion Hotel)
Gjermund Dahl (til venstre) blir ny hotelldirektør på Clarion Hotel Energy i Stavanger, mens Lavrans Gjønnes tar over styringen på Clarion Hotel Air. (Foto: Clarion Hotel)

Nye Clarion-direktører i Stavanger

Gjermund Dahl blir ny hotelldirektør på Clarion Hotel Energy, mens Lavrans Gjønnes skal lede Clarion Hotel Air. Begge begynner i sine nye stillinger på hotellene i Stavanger i mars.

Publisert

De tar over etter Laila Neverdahl, som gikk over i ny stilling som driftsdirektør for Clarion Hotel Norge i november.

Fra Scandic Stavanger Forus

Gjermund Dahl starter som direktør på Clarion Hotel Energy fredag 1. mars. 48-åringen har flere års erfaring fra Nordic Choice Hotels, og kommer fra stillingen som direktør ved Scandic Stavanger Forus.

– Clarion Hotel Energy er for meg et av Norges flotteste og beste konferansehotell, og jeg føler meg veldig takknemlig og ydmyk over oppgaven. Jeg gleder meg til å få jobbe sammen med et team som presterer på et så høyt nivå og til å få muligheten til å bidra til den videre utviklingen, sier Dahl.

– Dahl er en sterk og tydelig leder, som legger til rett for at de ansatte skal utvikle seg, og levere fantastiske gjesteopplevelser. Jeg gleder meg til å overlate hotellet til ham, sier Laila Neverdahl.

Bransjeerfaring

11. mars går Lavrans Gjønnes inn i sin nye rolle som direktør på Clarion Hotel Air. Gjønnes har mange års erfaring restaurantbransjen i Stavanger i Herlige Stavanger Restauranter, på Tango og i to lengre perioder på Hall Toll. Han har også tidligere erfaring fra hotell, og har utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole.

– Jeg elsker å jobbe med mennesker, og med så flinke kolleger blir det en drøm å levere et fantastisk hotellprodukt. Jeg har alltid vært fascinert av entusiasmen i Choice, og endelig kan jeg få lov til å være med å begeistre sammen de beste, forteller Gjønnes.

– Vi ønsker å utvikle hotellet videre og med Lavrans Gjønnes sikrer vi dette. Vi tilfører unik kompetanse innen mat og drikke, i tillegg til at han har service i ryggraden og vet hva som skal til for å lykkes i samspill med sine ansatte, sier Neverdahl.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS