Clarion Hotel Royal Christiania. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Stenges i to år

Ett av Norges aller mest kjente hoteller, Clarion Hotel Royal Christiania, stenges i nærmere to år – når hotellet midt Oslo sentrum skal totalrenoveres.

Publisert

I januar neste år starter den omfattende renoveringen og utbyggingen av Clarion Hotel Royal Christiania. Hotellet skal stå ferdig i 2019.

Da blir det et av Norges desidert største hoteller – med over 800 rom. I tillegg blir det 15 nye møterom og en fleksibel kongressal på 1000 kvadratmeter. På gateplan vil det bli vin- og kaffebar, og hotellet vil være utrustet med to nye restauranter. Den ene vil ligge i 13. etasje med utsikt over hele Bjørvika.

Nytt og totalforandret hotellprodukt

– I 2019 åpner vi dørene for et helt nytt og totalforandret hotellprodukt som vil heve Oslos potensiale som internasjonal kongressby. Nye Clarion Hotel Royal Christiania vil tiltrekke seg besøkende som tidligere har valgt bort Oslo på grunn av utilstrekkelige konferansefasiliteter, men hotellet blir også et fantastisk tilskudd til byens befolkning, hotelldirektør på Clarion Hotel Royal Christiania, sier André Schreiner i en pressemelding.

Stenges fra januar 2017

For å realisere den omfattende ombyggingen stenger hotellet i januar for en periode på nærmere to år.

– Dersom innsats i planleggingsfasen har noe å si for resultatet, lover det godt for Clarion Hotel Royal Christiania. Denne ombyggingen har vært under utredning i nærmere ni år, så det er en utrolig viktig milepæl å endelig sette dato for byggestart, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i hotellkonsernet Nordic Choice Hotels, som eier kjeden Clarion Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Slik blir «nye» Clarion Hotel Royal Christiania

Over 800 hotellrom

En kongressal på 1000 kvadratmeter, med stor fleksibilitet

15 nye møterom

Store konferansearealer til utstillinger, mingling og andre arrangement

Ny lobby

Ny vin- og kaffebar i lobbyen på gateplan

Ny hotellrestaurant i 2. etasje

Ny a la carte-restaurant i 13 etasje med utsikt over Operaen og Bjørvika. Her blir det også bar og lounge.

Nytt treningsrom og ny relax-avdeling.

Powered by Labrador CMS