Clarion Hotel the Edge i Tromsø. (Foto: Morten Holt)

Nok en pris til Clarion Hotel the Edge

Clarion Hotel the Edge fortsetter å plukke priser. Denne uka vant hotellet «CityPrisen Nord», som ble delt ut av Estate Kunnskap og Norsk Eiendom under «Citykonferansen Nord».

Publisert
Clarion Hotel the Edge. (Foto: Morten Holt)

– Nielstorp+Arkitekter er både glade og stolte over dette, og gratulerer eiere Pellerin/Aspelin Ramm og driverne Nordic Choice Hotels. Fra dag én ble The Edge hotell et nytt samlingspunkt for innbyggerne i Tromsø, samt en ny kulturarena for både små og store eventer. Samtidig har hotellet blitt en arena som forsterker polaropplevelsen for et stadig økende antall turister til landsdelen. Vi ser prisen som en anerkjennelse for at arkitektkontoret har utviklet en destinasjon og ikke bare et hotel, uttaler Niels A. Torp i en pressemelding.

Nok en pris til Clarion Hotel the Edge på kaia i Tromsø. (Foto: Morten Holt)

Arkitektkontoret ble for øvrig – for det samme hotellet, utnevnt som vinner av «Beste Hotellprosjekt» i Europa under IPAX konferansen i London i desember 2016.

Les også: Clarion Hotel the Edge med Europas beste hotelldesign

Les også: Vokser på nordlysturisme

Les også: Leder verdens beste Clarion-hotell

Et tydelig landemerke

«Nordic Choice-hotellet Clarion Hotel the Edge i Tromsø har vært en stor suksess, både arkitektonisk og kommersielt. Hotellets form er tydelig inspirert av det arktiske, med krystallinske hvite volumer som fanger det fantastiske lyset i Tromsø på ulike måter, og gjør hotellet til et tydelig landemerke som forandrer seg gjennom hele døgnet. Foruten dette har hotellets lobby og restaurant en tydelig orientering mot gateplanet og et innbydende interiør- som sammen med dyktige hotelldrivere har sørget for at The Edge har blitt et møtested og kulturelt omdreiningspunkt for hele regionen», heter det i en pressemelding.

Les også: Kjøkkensjefen «sa opp» hotelldirektør Alapnes

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS