Hotelldirektør på Henrik Kavli (til høyre) og mat- og drikkeansvarlig på Hustadvika Havhotell, Henrik Siversson.
Hotelldirektør på Henrik Kavli (til høyre) og mat- og drikkeansvarlig på Hustadvika Havhotell, Henrik Siversson.

Ny ledelse på havhotell

Her startet reiselivseventyret Classic Norway Hotels. Nå har Henrik Kavli overtatt direktørjobben på hotellet ute i havgapet.

Publisert
Hustadvika Havhotell ligger helt ute i havgapet.

Henrik Kavli (31) er ny direktør på Hustadvika Havhotell, tidligere Hustadvika Gjestegård. Sammen med mat- og drikkeansvarlig Henrik Siversson (F&B-manager), skal Kavli og en håndplukket stab skape magiske øyeblikk for hotellgjestene.

– Overgangen fra å være en gjestegård til et flott havhotell, har krevd utallige timer med innsats. Vi har hevet standarden på hotellet flere hakk, og nå ser jeg virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle det. Vi skal være et foretrukket reisemål for både lokale og tilreisende gjester, sier Henrik Kavli.

Tar steget opp

Hustadvika Gjestegård har blitt til Hustadvika Havhotell. Ny hotelldirektør er Henrik Kavli (til venstre), mens Henrik Siversson er mat- og drikkeansvarlig.
Hustadvika Gjestegård har blitt til Hustadvika Havhotell. Ny hotelldirektør er Henrik Kavli (til venstre), mens Henrik Siversson er mat- og drikkeansvarlig.

Kavli har etter hotellutdannelse i Stavanger, arbeidet på Hotel Aak i Rauma, før han for to år siden ble ansatt som hotellsjef ved Hustadvika Gjestegård.

Nå tar han steget opp.

– Kavli er en dyktig leder som skal lede et av våre flotte anlegg inn i en spennende tid for norsk reiseliv, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Les også: Havgapshotell med stort potensial (mars 2021)

Like ved Atlanterhavsvegen

Fra restaurant Flo på Hustadvika Havhotell.
Fra restaurant Flo på Hustadvika Havhotell.

Hustadvika Havhotell stedet der norskeide Classic Norway Hotels startet i 2003. Det begynte med noen enkle sjøhus i havgapet for 20 år siden. Siden har det populære stedet utvidet med hotellrom og suite.

Nå er alt klart for å begynne et nytt og spennende kapittel langs en av landets mest besøkte nasjonale turistveger. Hustadvika Havhotell har nettopp kommet i mål etter en to år lang totalrenovering og omfattende oppussing, samt innføring av et helt nytt og forbedret konsept. 

Fra gjestegård til havhotell

En ny og topp motivert ledelse klar for å overta servicebedriften, som ligger på historisk grunn. Dette stedet har vært vitne til vikingenes, sjøfolkenes og handelsmennenes historier i tusenvis av år, og nå er målet å videreføre denne arven til gjester fra alle verdenshjørner gjennom Hustadvika Havhotell.

Gjennom 20 år i norsk reiseliv har gjestegården på Storholmen, som ligger ved den værharde Hustadvika-kysten, utviklet seg til å bli et etterspurt og ettertraktet overnattings- og opplevelsessted.

Den har funnet sin trygge plass i de krevende værforholdene mellom Molde og Kristiansund.

Gode tilbakemeldinger 

At Hustadvika Havhotell har falt i smak hos de besøkende, blir tydelig reflektert i tilbakemeldingene fra gjestene.

– Vi har lenge hatt som målsetting å ha en service som legges merke til av alle våre gjester fra inn- og utland. Det er et mål som gjør at vi hver dag hele året skal yte det lille ekstra, sier Kavli og fortsetter:

–Vi jobber hardt med å stadig forbedre kvaliteten i alt vi tilbyr ved havhotellet. Fra servicen vi yter, kvaliteten på maten vi serverer og til de fantastiske naturopplevelsene som omgir oss. Hustadvika Havhotell skal være et sted med autentisk og lokal hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag, alltid med søkelys på bærekraft i alle ledd. Og selvfølgelig, ønsker vi å skape magiske øyeblikk som gjør at våre gjester ønsker å komme tilbake.

Utsikten

– Her vil våre gjester kunne nyte en fantastisk 4-retters middag i restauranten, etterfulgt av den storslagne opplevelsen ved å se solnedgangen over havet. Enten de velger å nyte den fra svabergene langs kysten eller inne i loungen «Utsikten». Eller de kan oppleve det magiske fargespillet når nordlyset danser over himmelen i vinterstid.

Kortreiste råvarer og lidenskap

Å foredle kortreiste råvarer til uforglemmelige måltid gjennom hjemmelagde mat, servert med stolthet er en av havhotellets viktigste merkevarer.

Dette arbeidet ledes av Henrik Siversson, som i sommer kom til Hustadvika Havhotell etter å ha jobbet på en rekke restauranter både i Norge og internasjonalt.

– Målet vårt er å skape et unikt sted for god mat ute ved havet. I mine 20 år i bransjen har jeg samlet inntrykk fra fem forskjellige land, og nå har jeg tatt det aller beste fra min lange kulinariske reise for å forme matkonseptet ved Hustadvika Havhotell. Alt vi serverer her er laget på stedet, og hvert element på tallerkenen har en dypere hensikt enn bare å mette sulten. Mat og drikke bringer folk sammen og beriker hvert eneste øyeblikk hos oss slik at det føles som en fantastisk og varig opplevelse, uttaler Henrik Siversson med entusiasme.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS