Inn i Best Western

Hotel Hillerød blir i januar 2020 en del av BWH Hotel Group Scandinavia AB, tidligere Best Western. Hotellet vil fra da av hete Best Western Hotel Hillerød, og blir en del av Best Westerns skandinaviske og globale distribusjonssystem.

Publisert

Hotel Hillerød vil fra starten av januar markedsføre seg som Best Western Hotel Hillerød, og vil dermed bli en del av Best Westerns globale nettverk av privateide og uavhengige hoteller. Utover sine 113 rom tilbyr også hotellet sin egen Restaurant Krydderiet, som er flittig brukt av hotellets gjester samt mange besøkende fra Hillerød og resten av Nordsjælland.

Lokal profil

– Vi er et hotell med en sterk lokal profil og tette relasjoner til våre faste kunder og gjester. Våre resultater skapes på bakgrunn av klassisk vertskap, hvor alle gjester blir sett og verdsatt. Vi ønsker dog fortsatt å utvikle vår kvalitet og forretning. Derfor har vi, blant flere tiltak, valgt å bli med i en kjede med en omfattende skandinavisk og global distribusjon, sier hotellets direktør Katja Slüter.

– Hotel Hillerød er et ordentlig kvalitetshotell med en dynamisk ledergruppe, et sterkt styre og et stadig fokus på utvikling og kvalitet for sine gjester. Våre forretnings- og fritidsgjester har i flere år etterspurt mer kapasitet på Nordsjælland. Derfoer er samarbeidet med Hotel Hillerød en perfekt match for oss, sier BWH Hotel Groups danske «Country Manager», Søren Nystrøm.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS