Europeisk hotellpris til Solstrand Hotel & Bad. (Foto: Solstrand)

Europeisk hotellpris til Solstrand Hotel & Bad

Solstrand Hotel & Bad er kåret til vinner av prisen Historic Hotel Spa Award 2017 av «Historic Hotels of Europe»

Publisert

Hotellet fikk prisen for sitt velforankrede konsept av velvære og spa, i kombinasjon med en sterk opplevelse av naturelementene, og da i særdeles nærheten til fjord og hav.

Solstrand Hotel & Bad topper dette med et meget dedikert vertskap ledet av de to generasjonene eiere og vertskap, Pernille og Børrea Schau-Larsen. Sammenslutningen «Historic hotels of Europe» omfatter nesten 700 hoteller i 19 land, og konkurransen var knivskarp.

Prisen er basert på stemmer fra gjester avgitt i ulike nettkanaler til «Historic Hotels of Europe».

Spa i vannkanten. (Foto: Solstrand Hotel & Bad)

Spa ved havet

– Det er en stor anerkjennelse for oss på Solstrand Hotel & Bad å motta denne utmerkelsen, sier fjerdegenerasjon eier og vertskap, Pernille Schau-Larsen i en pressemelding.

– I 1974 bygget vi landets første hotell badeanlegg. I 2003 ble dette videreutviklet, i tråd med tiden, til spa-opplevelser. Vårt hovedfokus er nærheten til havet, med trapper innenfra til fjorden – for havbad - hele året. Og gjestene vinterbader, forteller hun videre.

Solstrand Hotell & Bad. (Foto: De Historiske)

– I 2016 åpnet vi ny vandring i vannkanten, en vakker arkitektonisk liten perle tett på elementene, til ovasjoner fra våre gjester. Norges største seilskip Staatsraad Lehmkuhl la til ny kai i juni 2016, bygget etter hennes mål/spesifikasjoner, sier hun.

– Fanger opp tiden

Solstrand har de siste 25 år jobbet tett med ulike kompetansemiljøer innen teknikk, miljø, HMS, mat og drikke, kunst og kultur, estetikk og design.

– Denne prisen er et tegn på at vi fanger opp tiden. Det er en oppmuntring til fortsatt å satse kompromissløst på å skape gode gjesteopplevelser tuftet på kvalitet og innovasjon, sier Pernille Schau-Larsen.

Dette er ellers ikke første gang Solstrand Hotel & Bad blir anerkjent og har blant annet toppet Trip Advisor som Norges beste hotell, og nylig var hotellet også nominert til kåringen «EY Entrepreneur of the Year».

Medlem av De Historiske

Solstrand Hotel & Bad er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder (DHHS) som representerer 74 medlemmer bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder.

Medlemmene er alle selvstendige reiselivsbedrifter med individuelle historier, særpreg og karakter.

Les mer på Solstrand.com eller på Dehistoriske.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS