Best Western Eurostop Ørebro1
Best Western Eurostop Ørebro1

Fra Nordic Choice til Best Western

Quality Hotel Ôrebro blir mandag 4. januar 2016 til Best Western Eurostop Örebro. Det hele skjer i forbindelse med et eierskifte av et av byens markante bygg. Best Western Hotels & Resorts får med dette sitt andre hotell i Örebro.

Publisert

Blir Best Western-hotell fra 4. januar 2016.

Det 14 etasjer høye hotellet er et moderne forretnings- og konferansehotell med nærhet til Örebro Resecentrum, Örebro Airport, butikker og uteliv i sentrum. Blant de 111 rommene er det flere kombirom, noe som gjør at hotellet er egnet for familier.

Eier også Gustaf Fröding i Karlstad

Fra Quality Hotel Ôrebro, som blir til Best Western Eurostop Örebro rett over nyttår.

De nye eierne er familien Mörkfors, som også driver Best Western Gustaf Fröding Hotell i Karlstad. Familien håper at den nye investeringen vil føre med seg en hel del synergieffekter i markedsføring og salg for begge hotellene.

Det planlegges blant annet å bygge et treningsrom på hotellet, og man vil også gjennomføre en del mindre endringer slik at både gjester og personale skal merke at det har skjedd en forandring i og med eierskiftet.

Har flere hoteller i Best Western

Best Westerns sjef i Skandinavia, Johan Kukacka, er selvfølgelig storfornøyd med at kjeden har knyttet til seg sitt andre hotell i Örebro. (Foto: Morten Holt)

– Det føles spennende og utfordrende å omprofilere «Örebros Turning Torso» fra Choice til Best Western. I tillegg til det enorme skiltet med ny logo som skal opp, må vi gjøre en hel del for å imøtekomme kravene til Best Western, sier kjøperen Patrik Mörkfors i en pressemelding.

– Det var en selvfølge for oss å ta hotellet inn i Best Western. Etter å ha vært medlemmer i 10 år føler vi oss hjemme i kjeden, vi vet hva vi får og vi kan produktene, fortsetter han.

By i utvikling

– Best Western Eurostop Örebro blir, med både konferanseavdeling og restaurant, et utmerket tilskudd til Best Western City Hotel. Örebro er en ekspansiv by og Sveriges sjette største, det føles helt riktig at vi nå øker vår tilstedeværelse der, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS