Foto: Mills
Foto: Mills

Unik julekakeutstilling

I går, mandag 5. desember, åpnet Julebakeriet i Stortingsgata i Oslo med en egen julekakeutstilling med alle de kjente julekakesortene vi har i Norge – hele 57 sorter til sammen.

Publisert

– Vi vet at julekaker faktisk bare blir viktigere og viktigere for julestemningen vår. Julekaker er en del av vår kulturarv, selv om noen av kakene faktisk er yngre i norsk sammenheng enn vi skulle tro, sier Joakim Antonsen som er markedssjef for Melange og leder for Julebakeriet i Stortingsgata.

Lokale varianter

Foto: Mills
Foto: Mills

– For oss har det vært utrolig spennende å jobbe ut denne utstillingen. Vi ser at det er mange lokale variasjoner av de de ulike kakene, og kanskje er det nye tradisjoner som også fortjener å komme med? Vi ønsker oss selvfølgelig innspill på alt, og håper på et engasjement for julekakene både i lokalene i Stortingsgata og på nettsidene våre.

Julekakipedia

På nett vil man også kunne lese om julekakene på vår egen Julekakipedia. Gå inn på Julebakeriet.no, og les deg opp på norske julekaker. Kanskje finner du en ny favoritt blant de 57 ulike sortene våre?

Les mer på Mills.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS