Luksuriøse julenyheter fra frysedisken

Årets julenyheter fra den franske frossenmatgiganten Picard består av en rekke unike desserter, ferdigretter og råvarer. Rettene er utviklet av franske toppkokker.

Publisert

På menyen finner du over 50 nye jule- og nyttårsretter.

Luksus for alle

I år har den franske matprodusenten latt seg inspirere av julenissens magiske verksted. Hver enkelt dessert og smårett frembringer barnet i oss, men alltid med velkjente franske smaker og ingredienser. Blant rettene finner man dekadente råvarer som sort kaviar og eksklusiv karibisk hummer

– Den franske julematen består av mye sjømat og gastronomiske delikatesser. Det er stas å bringe en bit av Frankrike til Norge. Vi opplever at på tross av nordmenns sterke julemattradisjoner er mange åpne for nye retter og smaker, sier daglig leder Picard Norge, Yann Faremo.

Utviklet av toppkokker

Rettene er utviklet av franske toppkokker som Michelin-kokken Hélène Darroze. I Norge selges produktene utelukkende på Picard Briskeby, Picard Colosseum Senter og i nettbutikken.

Tilberedningen består av tining eller enkel oppvarming.

Vegansk jul

Innovative veganske retter i friske farger og smaker. Nyhetene i frysedisken hos Picard byr på smakfulle veganske aperitiffer, middager og desserter i klassisk fransk stil.

–  Picard har ca. 1000 butikker i Frankrike. Vår visjon er at alle skal kunne unne seg eksklusive smaker til overkommelige priser, sier Faremo.

Picard

Picard er Frankrikes største og mest populære kjede innen frossenmat og teller nesten 1000 butikker i Frankrike. 

I september 2019 åpnet Picard deres første butikk i Norge, i Niels Juels gate 51 i Oslo, sommeren 2020 åpnet de sin andre butikk og Colosseum Senter og nettbutikken.   

Picard selger fryste råvarer, samt franske og internasjonale ferdiglagde delikatesser av høy kvalitet.   

Maten sjokkfryses for å bevare smaken og næringsinnholdet i råvarene. 

All frukt og grønt er plukket og frosset kort tid etter høsting for å bevare kvaliteten og smakene.  

Picard bruker ingen kunstige fargestoffer, smaksforsterkere eller søtningsmidler. All frukt og grønt er dyrket i sesong, plukket modent og med sjokkfysing får man toppkvalitet frukt og grønt året rundt.

Picard tilbyr MSC-merket fisk, Red Label kjøtt, vegetarretter og økologiske varer  

Les mer på Picardnorge.no

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS