Thor Nielsen med noen eksempler på Safe Pads. (Foto: Insider Facility Services)
Thor Nielsen med noen eksempler på Safe Pads. (Foto: Insider Facility Services)

«Safe Pads» – nytt produkt til smittevern

Insider Facility Services har lansert et nytt et produkt som skal være veldig effektivt med tanke på tiltak mot smittevern og smittespredning.

Publisert

Produktene, såkalte «Safe Pads», er tilgjengelig for de fleste ytterdører og andre dører, gelender og rekkverk, handlevogner, alt av touch-skjermer som mobil, nettbrett og større touch-skjermer samt også alle typer bord (kontor, restaurant, bar etc.).

Egne farger og logoer

– Du kan også gjøre produktene til dine ved å få det med sine logoer og farger. Det er mye her som vil gjøre smittevernsarbeidet enklere for bransjen, samt at du vil kunne synliggjøre det uten at det går utover personalressurser etc., forklarer Thor Nielsen hos Insider Facility Services.

Smittearbeidet veldig mindre belastende

– Det vil gjøre smittearbeidet veldig mindre belastende med tanke på tid, ressurser og kostnader. Produktet er testet mot Human Coronavirus, MRSA og E.coli (BS ISO 21702:2019 og BS ISO 22196:2011). Levetid for produktet er opptil to år. Selvrengjørende (for eksempel sjokoladesmuss, kliss og søl må rengjøres, men da med kun rent vann) som gjør at man automatisk også blir litt mer miljøvennlig ved å ikke bruke så mye kjemi og desinfeksjon som man i dag bruker på smittevern, sier Nielsen.

Utviklet i Storbritannia

Han forteller videre at insider Facility Services er eksklusiv distributør av dette produktet, som er utviklet av en bedrift i London. Veraco er et firma som driver innen antimikrobiell teknologi.

Noen av deres kunder er blant annet NHS, Jaguar, Toyota, BMW og fotballklubber i England.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS