– Det er med stor takk og ydmykhet at bransjen selv gir oss en sånn annerkjennelse, sier eksportansvarlig Jarle Nereng i Det Norske Brenneri, her forografert med Arvesølvet. (Foto: Det Norske Brenneri)

Nok et gull til Harahorn

Kanskje den viktigste gullmedaljen av dem alle – Bartender Spirits Awards i USA, ble nettopp annonsert, og nok en gang dro Harahorn Gin i havn en gullmedalje.

Publisert

– Det er med stor takk og ydmykhet at bransjen selv gir oss en sånn annerkjennelse, sier eksportansvarlig Jarle Nereng i Det Norske Brenneri.

Bartender Spirits Awards som blir kåret av de absolutt beste bartenderne i USA som dommere, viser at Harahorn Gin bekrefter sin posisjon som en av verdens aller beste gin. For et lite brenneri fra Grimstad er dette stort, og gir motivasjon til videre hardt arbeid for å nå ut til alle verdens gin-elskere.

Dommerne hadde følgende fem punkter som de målte produktet på:

* Mixability

* Balance and Versatility

* Taste

* Mouthfeel and Finish

* Package and Price

Nå som vi har en distribusjon i USA, vil dette kunne være en fin markedsføring av Harahorn Gin for de beste barene der borte, avslutter Nereng. Tidligere i år vant Harahorn gin også gull og dobbelt gull i verdens største brennevinskonkurranse i San Francisco.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS